Archimedeslaan 55 1098PX Amsterdam, Middenmeer Zuid

Bewaar object
Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In the popular area Watergraafsmeer, a beautiful 4-room apartment (80 m2) located near shops, restaurants, main roads (ring A10), Science Park, Flevopark and Oosterpark. Public transport (bus, tram and train stations such as Muiderpoort, Amstel and Science Park) is within walking distance. Enough parking space in front of the apartment. A parking permit can be obtained without a waiting list.

Lay-out:
Via private entrance to the first floor. Living room with semi-open kitchen and access to the balcony facing South.
2nd floor: 3 bedrooms and a bathroom with shower and double sink.
There is a separate space for the washer/dryer.

The property can be shared by max. two working persons.

- subject to acceptance by owner -***************************************************************************
In de populaire Watergraafsmeer een mooi vier kamer appartement (80 m2) op de eerste en tweede verdieping, gelegen nabij winkels, horeca, uitvalswegen (ring A10), Science Park, de Jaap Edenbaan, het Flevopark en Oosterpark.
Openbaar vervoer (bus, tram en treinstations zoals Muiderpoort, Amstel en Science Park) is op loopafstand gelegen. Ruime parkeergelegenheid voor de deur en een parkeervergunning is zonder wachtlijst te verkrijgen.

Indeling:
U komt binnen via eigen opgang naar de 1e verdieping. Hier bevindt zich de woonkamer met half open keuken en balkon(op het Zuiden) en separaat toilet.
2e verdieping: Aan de overloop grenzen de drie slaapkamers en de badkamer. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine / droger. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en douche.

De woning mag gedeeld worden door maximaal twee werkende delers.


- Acceptatie onder voorbehoud gunning eigenaar -
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 11 p/m
Aanmeldingsdatum
30-01-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Middenmeer

Middenmeer is stedenbouwkundig gezien divers: het noordelijk deel is 19e-eeuws, het middendeel behoort tot de gordel uit de jaren 20-40 en het zuidelijke deel is onderdeel van het algemene uitbreidingsplan van Amsterdam. Het laatste deel, gerealiseerd tussen 1955 en 1960, heeft iets weg van een tuindorp, maar dan meer de hoogte in. Het gebied heeft twee winkelgebieden: de winkels langs de Middenweg en de winkels aan het Christiaan Huygensplein. De buurt is in de stad een geliefd woongebied.