Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Ard Schenkstraat 46 2134CK Hoofddorp, Hoofddorp Floriande Oost

Veiling

Bewaar object
Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
99 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
143 m²

Omschrijving

Online executieveiling, 23 april 2019 vanaf 10:00 uur

Object
Tussenwoning aan de Ard Schenkstraat 46, 2134 CK Hoofddorp

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 23 april 2019 vanaf 10.00 uur, online veiling via nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
Er zijn geen mogelijkheden de woning te bezichtigen.

Gebruik
Ten tijde van de inspectie heeft de directie-makelaar de woning niet kunnen betreden. De directie-makelaar heeft niet kunnen constateren of het object ten tijde van de inspectie door de eigenaar in gebruik is, dan wel dat de woning door derde wordt bewoond.

Locatie
Het object is gelegen in de woonwijk Floriande. Voorzieningen zoals scholen en winkels bevinden zich op korte afstand.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen nabij lokale uitvalswegen en de rijkswegen A4 en A5 bevinden zich op circa 10 kilometer afstand.

Indeling
Conform de historische gegevens is de vermoedelijk indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toiletruimte, woonkamer en open keuken.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer.
Woonoppervlakte Circa 99 m2 (bron: BAG-viewer).
Voorzieningen Voorzieningen zijn vermoedelijk aanwezig.

Bouwjaar
Circa 2004 (bron: BAG-viewer).

Bouwaard
Voor- en achtergevel houten delen. Het dak is gedekt met pannen en de houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van een van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Onderhandse bieding
PotentiŽle kopers kunnen een onderhandse bieding op het geveilde uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vůůr datum van openbare veiling (uiterlijk 8 april 2019 om 23:59 uur), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht C'M'S' Derks Star Busmann N.V. t.a.v. mevrouw F. Coll, Parnassusweg 737 te 1077 DG Amsterdam, of per email: feliz.coll@cms-dsb.com

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: veilingnotaris.nl en op nationalevastgoedveiilng.nl

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het Registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de verkoper.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op nationalevastgoedveiling.nl en veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
99 m²
Perceeloppervlakte
143 m²
Inhoud
280 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's