Arent Janszoon Ernststraat 101 1083GR Amsterdam, Buitenveldert-Oost

Vraagprijs € 235.000 

Bewaar object

Omschrijving

Ruim appartement van 51 m2 op de achtste verdieping met een zeer mooi en wijds uitzicht.
Gelegen naast het Amstelpark, op loopafstand station RAI, de Zuidas, Gelderlandplein en het centrum van Amsterdam is op slechts 15 minuten fietsen.

Indeling;
Entree, lift, 8e etage entree appartement.
Ruime hal, keuken, separaat toilet, slaapkamer, lichte doorzonwoonkamer met toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden.
Er is een berging in de onderbouw.

Europapoort is een complex prachtig gelegen aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark en op loopafstand van de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement. Hoe hoger, hoe indrukwekkender het uitzicht. De gebouwen zijn voorzien van gemetselde bakstenen gevels met dubbelglas en houten kozijnen. De verwarming en het warme water van de woningen is centraal geregeld.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15/9/2091.
De servicekosten zijn 149,65 per maand, inclusief voorschot stookkosten 51,- per maand.
Projectnotaris: Faasen & Grijmans
Verkoper verkoop met een anti-speculatiededing van 2 jaar
Deze woning wordt collegiaal aangeboden met Jacobus Recourt Makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-06-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.