Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Arent Janszoon Ernststraat 131 A 1083GS Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Vraagprijs € 625.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
164 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

OPEN HUIS: VRIJDAG 12 JULI VAN 12.00-13.00 UUR.
Naast het open huis is het uiteraard ook mogelijk de woning te bezichtigen op een ander moment, wij plannen graag een afspraak in.

* Ruim balkon op het Zuiden * Lift * Toplocatie *

Op de derde verdieping gelegen zeer ruim appartement! Vier riante slaapkamers, voldoende bergruimte en een heerlijk groot balkon op het zuiden. Dit appartement is met 164 m2 zeer ruim te noemen en absoluut een bezichtiging waard!

Naast 4 slaapkamers is er een royale woonkamer en een balkon over de gehele breedte van het appartement (16 meter) op het zuiden gelegen. Er is een berging aanwezig in de onderbouw.

Indeling:
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is ruim en licht met toegang tot het ruime balkon op het zuiden. Vier ruime slaapkamers, waarvan drie aan de zuidkant met toegang tot het balkon en één aan de noordkant gelegen. Keuken met toegang tot de galerij. Badkamer voorzien van bad en wastafel. Er is nog een separaat toilet in de hal.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en het Stadshart van Amstelveen. Buitenveldert heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen en tramlijn 5, 16, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook station RAI en station Amsterdam Zuid (WTC).

Europapoort is een complex dat prachtig gelegen is aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark. Op loopafstand bevindt zich de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Op deze locatie vind je een combinatie van het bruisende leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

-De erfpacht is afgekocht t/m 15-09-2091!
-Vaste projectnotaris Veenhof Notariaat.
-Servicekosten ca € 284,06 exclusief voorschot stookkosten circa € 165,-
-Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.