Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Arent Janszoon Ernststraat 137 A 1083GS Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Bewaar object
Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
158 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim, licht appartement van 158 m gelegen op de zesde verdieping voorzien van diep balkon over de gehele breedte van de woning. Niet voor meer dan 2 delers.

Ligging & omgeving
Het appartement maakt deel uit van een grootschalig appartementencomplex gelegen aan de Arent Janszoon Ernststaat in Buitenveldert.

Het appartementencomplex is gelegen naast het Amstelpark en op loopafstand vind u NS Station RAI. Met de fiets of het openbaar vervoer bent u binnen 5 minuten op de Zuid-as of binnen een kwartier in het Centrum van de stad.

In de nabije omgeving treft u onder andere de Vrije Universitieit, het VUmc, de Zuid as en het Groot Gelderlandplein waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Indeling
Via de onlangs gerenoveerde gemeenschappelijke entree op de begane grond bereikt u middels twee liften de zesde verdieping.

Het appartement is als volgt ingedeeld:
Entree, ruime hal, separaat toilet, badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel. Aan de andere kant van de woning bevinden zich drie ruime slaapkamers met inbouwkasten en kamerbrede ramen. Alle drie de slaapkamers bieden toegang tot het balkon. Naast de derde slaapkamer bevind zich nog een tweede badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

De ruime woonkamer van ca. 48 m beschikt over grote raampartijen met toegang tot het brede en diepe balkon (gelegen op het Zuiden). Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u een vrij uitzicht over de stad en de hoogbouw van de Zuid As. Naast de woonkamer bevind zich nog de eetkeuken met bijkeuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en nieuw granieten aanrechtblad. De gehele woning is voorzien van donkerbruine houten vloer.

In de kelder van het gebouw bevind zich nog een berging van ca. 8 m.

Bereikbaarheid:
De woning is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Bus 62 stopt voor de deur een NS Station RAI met haar tram en treinverbindingen is op loopafstand te bereiken. Met de auto bent u bereikt u binnen enkele minuten de ringweg A10.

Woonoppervlakte:
158 m gemeten conform NEN 2580

Servicekosten:
250,- per maand

Voorzieningen:
- Twee liften;
- Twee badkamers;
- Drie slaapkamers:
- Houten vloer;
- Keuken met inbouwapparatuur;
- Woningbreed balkon op het Zuiden;
- Berging in de onderbouw.

Opleveringsdatum:
1 oktober 2019


*** ENGLISH VERSION ***


Spacious, bright apartment of 158 m2 located on the sixth floor with a deep balcony over the entire width of the house. Not for more than 2 sharers.

Location & environment
The apartment is part of a large-scale apartment complex located on the Arent Janszoon Ernststaat in Buitenveldert.

The apartment complex is located next to the Amstelpark and within walking distance you will find NS Station RAI. By bike or public transport you are on the Zuidas in 5 minutes or in the center of the city within 15 minutes.

In the nearby area you will find the Free University, the VUmc, the Zuidas and the Groot Gelderlandplein where you can do your daily shopping.

Layout
Via the recently renovated communal entrance on the ground floor you can reach the sixth floor through two lifts.

The apartment is classified as follows:
Entrance, spacious hall, separate toilet, bathroom with bath, shower, toilet and a double sink. On the other side of the house there are three spacious bedrooms with fitted wardrobes and room-wide windows. All three bedrooms offer access to the balcony. In addition to the third bedroom there is a second bathroom with a shower and a sink.

The spacious living room of approx. 48 m has large windows with access to the wide and deep balcony (located on the South). At the rear of the living room you have an unobstructed view of the city and the high-rise of the Zuid As. In addition to the living room there is the dining kitchen with utility room. The kitchen is equipped with built-in appliances and new granite counter top. The entire house has a dark brown wooden floor.

In the basement of the building there is a storage room of approx. 8 m.

Accessibility:
The property is very easy to reach with public transport and the car. Bus 62 stops in front of an NS Station RAI with its tram and train connections within walking distance. You can reach the A10 ring road within a few minutes by car.

Living area:
158 m measured in accordance with NEN 2580

Service costs:
250 per month

facilities:
- Two lifts;
- Two bathrooms;
- Three bedrooms:
- Wooden floor;
- Kitchen with appliances;
- Housing-wide balcony on the South;
- Storage in the basement.

Delivery date:
October 1, 2019
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 250 p/m
Aanmeldingsdatum
30-07-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
517 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder