Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Arent Janszoon Ernststraat 15 1083GP Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Bewaar object
Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
134 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op prachtige locatie in Buitenveldert aan de A.J. Ernststraat bieden wij dit ruime en lichte appartement aan!
Gelegen op de 5e verdieping op de hoek biedt dit appartement met een zeer groot balkon een vrij en groen uitzicht richting het zuiden!
Gelegen naast het Amstelpark, op loopafstand station RAI, de Zuidas, Gelderlandplein en het centrum van Amsterdam is op slechts 15 minuten fietsen te bereiken.

Entree, lift, 5e etage entree appartement.
Indeling: ruime hal, keuken, separaat toilet, badkamer, drie ruime slaapkamers, lichte doorzonwoonkamer van wel 50 m2 met toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden.
Er is een berging in de onderbouw.

Europapoort is een complex prachtig gelegen aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark en op loopafstand van de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement. Hoe hoger, hoe indrukwekkender het uitzicht. De verwarming en het warme water van de woningen is centraal geregeld.

Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte circa 134 m2
-Riant balkon op het Zuiden
-Erfpacht afgekocht tot 2091!!
-Servicekosten circa 236,48 exclusief stookkosten (circa 137,-) per maand
-Lift
-Berging in de onderbouw
-Projectnotaris Faasen Notariaat
-Verkoper verkoopt met een anti-speculatie beding van 2 jaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-12-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
134 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.