Arent Janszoon Ernststraat 160 1082LT Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
116 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
109 m²

Omschrijving

Nu te koop! Dit zeer prettige woonhuis met een goede indeling van ca. 116m2, aan de voet van de Zuidas tegenover het Gelderlandplein en naast een Internationaal georiënteerde basisschool. En nabij de Amsterdam International Community School.

Deze fijne woning beschikt over een patio welke grenst aan de ruime woonkamer/keuken en een royaal terras op de eerste verdieping.

Het luxe Gelderlandplein ligt aan de overzijde van de woning. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor een lekker kop koffie bij de Coffee Company, of wat eten in een van de restaurants. In de wintermaanden kunnen de kinderen schaatsen op de kunstijsbaan.

Goed nieuws. Bij deze woning is het erfpachtrecht afgekocht. Tot 1 februari 2053 is aan de erfpachtverplichting voldaan.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below"


Indeling woning:
Via de patio, welke op het westen is gelegen, is de woning te betreden en u komt dan binnen via de royale open keuken. De ruime woonkeuken is voorzien van heel veel kastruimte en uitgevoerd in de kleur crème met een rvs aanrechtblad.
De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, combi magnetron en vaatwasmachine.

De heerlijk royale en lichte woonkamer is voorzien van een glazen pui, met zicht op de patio, en een dakraam. De vloer van de begane grond is voorzien van natuursteen met aangename vloerverwarming.
De hal met daarin het toilet, de royale berging (met c.v. installatie, mechanische ventilatie-unit en handige wastafel) en de trap naar de slaapverdieping.

Verdieping:
Op deze verdieping is de woning ook van buitenaf te betreden door middel van de loopbrug. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en een ruime badkamer met een wastafel, toilet, ligbad en separate douche.
Het riante terras op het westen gelegen is aan de achterzijde (westzijde) van de woning en grenst direct aan de slaapkamers.

Ligging/bereikbaarheid:
Openbaar vervoer tram, trein en bus zijn op korte afstand te vinden. Station Zuid WTC is op loopafstand. Schiphol ligt slechts op 6 treinminuten afstand. Heb je de behoefte om de natuur in te gaan?
Dan ben je op de fiets in korte tijd in het Amsterdamse Bos, het Amstelpark of de Amstel. Met de fiets of openbaar vervoer ben je ook in no time in Amsterdam Centrum. Je zit verder dichtbij uitvalswegen. Parkeren kan vlakbij, er is geen wachttijd voor een vergunning.

Bijzonderheden:
- Zeer goed ingedeeld woonhuis;
- Ca. 116 m2;
- Plafondhoogte begane grond Ca. 2,85m;
- Plafondhoogte eerste etage Ca. 3,22m;
- 3 slaapkamers;
- Voorzien van vloerverwarming;
- Volledige badkamer;
- Patio en ruim terras op het westen;
- Gunstige ligging, veel voorzieningen in de directe omgeving;
- Het erfpachtrecht is afgekocht tot en met 31 januari 2053;
- Bijdrage voor de gezamenlijke steeg, loopbrug, hek en bellentableau etc. € 50,- per maand.
- Nieuwe CV ketel uit 2017.

Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For sale now! This very pleasant house with a good layout of approx 116m2, at the foot of the Zuidas opposite the Gelderlandplein and next to an Internationally oriented primary school.

This fine house has a patio which adjoins the spacious living room/kitchen and a spacious terrace on the first floor.

The luxurious Gelderlandplein is located on the other side of the street. Here you can go for daily shopping, but also for a nice cup of coffee at the Coffee Company, or some food in one of the restaurants. In the winter months, children can skate on the ice rink.

Good news! For this house the leasehold has been bought off. Until February 1, 2053 the leasehold obligation has been met.

Layout house:
Through the patio, which is located on the west, you can enter the house and you enter through the spacious open kitchen. The kitchen is equipped with lots of closet space and executed in the color cream with a stainless steel countertop.
The kitchen is equipped with a gas hob with extractor, fridge, freezer, microwave and dishwasher.

The lovely spacious and bright living room has a glass front overlooking the patio and a skylight. The floor of the ground floor has natural stone with pleasant underfloor heating.
The hall containing the toilet, the large storage room (with central heating installation, mechanical ventilation unit and convenient sink) and the stairs to the bedroom floor.

Floor:
On this floor, the house is also accessible from outside by means of the footbridge. On this floor there are 3 bedrooms and a grande bathroom with a sink, toilet, bath and separate shower.
The terrace facing west is at the rear (west side) of the house and borders directly on the bedrooms.

Location/accessibility:
Public transport tram, train and bus are within short distance. Station Zuid WTC is within walking distance. Schiphol is only 6 minutes away by train. Do you have the need to go into nature?
In a short time on your bike, you will find the Amsterdamse Bos, the Amstelpark or the Amstel. By bike or public transport you will be at Amsterdam Centre in no time at all. You are also close to highways. Parking is nearby and there is no waiting time for a permit.

Particulars:
- Very well laid out house;
- Approx. 116 m2;
- Ceiling height ground floor Approx. 2,85m;
- Ceiling height first floor Approx. 3,22m;
- 3 bedrooms;
- Equipped with underfloor heating;
- Fully equipped bathroom;
- Patio and spacious terrace facing west;
- Convenient location, many amenities in the immediate vicinity;
- The leasehold has been bought until 31 January 2053;
- New central heating system from 2017.

Delivery in consultation, can be done quickly.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces stated are indicative. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
109 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.