Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Arent Janszoon Ernststraat 198 1082LT Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bouwjaar
2007
Woonoppervlakte
126 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
143 m²

Omschrijving

*Englisch text below*

Een prachtige ruime en lichte gezinswoning verscholen tussen Zuidas en winkelcentrum Gelderlandplein. Een heerlijk huis met woning brede tuin, deel van het complex Gelderhof III, dat in 2007 is gebouwd. Het architectonisch bijzondere complex is geheel afgesloten en biedt een rustige en veilige woonomgeving. Het lichte huis van 132 m heeft een tuin, een open keuken en op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Een huis van een dergelijke kwaliteit komt rond deze locatie zelden te koop.

Ligging:
Het huis ligt aan het water, waar een wandelpad langs loopt, dat toegang biedt tot de tuin. Het is op 5 minuten loopafstand naar de Zuidas en 10 minuten naar de medische en tandheelkundige centra van VU en Acta. Aan de andere kant van het complex ligt het recentelijk luxe verbouwde overdekte winkelcentrum Gelderlandplein met diverse supermarkten en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Naast het complex liggen drie basisscholen (waaronder de AICS Amsterdam International community school), een kinderopvang en de bibliotheek. Om de hoek ligt het Gijsbrecht van Amstelpark en het heerlijke Amsterdamse bos en Beatrixpark zijn op fietsafstand.

Goede infrastructuur met op korte afstand de A10 en uitvalswegen naar A1, A2 en A4. Openbaar vervoer zoals de (snel)tram 5 en 51 op loopafstand, evenals station Zuid/WTC.

Indeling:
Via de met bellenbord afgesloten hoofdingang aan de A.J. Ernststraat is er een binnenstraat die naar het huis leidt. Entree van het huis met garderobe, aparte hangtoilet met fonteintje, ruime berging met C.V. en wasmachine/droger aansluiting. Vanuit de hal toegang tot de ruime zit/eetkamer en open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Trap naar de eerste verdieping, ruime overloop met werkplek en met toegang tot de drie royale slaapkamers met plafondhoogtes van 3.60 m en de badkamer met ligbad en aparte douche, dubbele wastafel en hangtoilet.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 2007;
- Rustige, veilige woonomgeving;
- Tuin op Noordwesten met elektra- en wateraansluiting;
- Oppervlakte 132 m (NEN2580 gemeten);
- Dubbelglas en goed gesoleerd (Energielabel A);
- Mechanische ventilatie;
- Op het terrein een aparte berging;
- In de tuin is een hardhouten opbergkast aanwezig;
- Het complex heeft diverse entreemogelijkheden;
- VvE ten behoeve van het beheer van het gemeenschappelijke terrein en groenvoorzieningen;
- Professioneel beheerd, bijdrage is 50,- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 31-01-2053;
- Eigen parkeerplaats in het complex Gelderhof vraagprijs 45.000 k.k.;
- Aanvaarding in overleg.

***********************************************************************************************************************************************************************

A beautiful spacious and bright family home hidden between Zuidas and the Gelderlandplein shopping center. A lovely house with a house-wide garden, part of the Gelderhof III complex, which was built in 2007. The architecturally special complex is completely closed off and offers a quiet and safe living environment. The bright house of 132 m has a garden, an open kitchen and on the first floor three bedrooms and a bathroom. A house of such a quality is rarely for sale around this location.

Location:
The house is on the water, where a walking path passes, which provides access to the garden. It is a 5-minute walk to the Zuidas and 10 minutes to the medical and dental centers of VU and Acta. On the other side of the complex is the recently luxuriously renovated indoor shopping mall Gelderlandplein with various supermarkets and shops for daily shopping. Next to the complex are three primary schools (including the AICS - Amsterdam International community school), a childcare center and the library. Around the corner is the Gijsbrecht van Amstelpark and the wonderful Amsterdam forest and Beatrixpark are within cycling distance.

Good infrastructure with the A10 and roads to A1, A2 and A4 a short distance away. Public transport such as the (fast) tram 5 and 51 within walking distance, as well as the Zuid / WTC station.

Layout:
Via the main entrance on the A.J. Ernststraat there is an inner street that leads to the house. Entrance of the house with wardrobe, separate toilet with hand basin, large storage room with central heating and washer / dryer connection. From the hall access to the spacious lounge / dining room and open kitchen with various appliances.

Stairs to the first floor, spacious landing with work space and with access to the three spacious bedrooms with ceiling heights of 3.60 m and the bathroom with bath and separate shower, double sink and toilet.

Particularities:
- Built in 2007;
- Quiet, safe living environment;
- Garden on Northwest with electricity and water connection;
- Space 132 m (NEN2580 measured);
- Double glass and well isolated (Energy rating A);
- Mechanical ventilation;
- A separate storage room on site;
- In the garden there is a hardwood storage cupboard;
- The complex has various entrance options;
- VvE for the management of the common area and green areas;
- Professionally managed, contribution is 50 per month;
- Leasehold surrendered to 31-01-2053;
- Private parking space in the Gelderhof complex asking price 45.000 k.k. (buyer costs);
- Transfer in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-09-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²
Perceeloppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder