Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Arent Janszoon Ernststraat 280 1082LT Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
233 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Arent Janszoon Ernststraat 280, 1082 LT Amsterdam

Mooi ruim en licht dubbel boven appartement (ca. 233m²) met een dakterras van ca. 180 m2 en twee parkeerplaatsen, gelegen in Buitenveldert direct tegenover winkelcentrum “Gelderlandplein”. Het appartement is gelegen op de vijfde en zesde verdieping en beschikt over een lift, een toegang naar de beveiligde parkeerplaatsen in de parkeerkelder en twee bergingen. Het appartement maakt deel uit van het complex ‘Gelderhof’ en is gebouwd in 2004 onder hoogwaardige architectuur met een representatieve entree.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartementencomplex ‘Gelderhof I’ is gelegen in stadsdeel Zuideramstel, direct nabij de uitvalswegen (ring A10, A2 en A4), nabij het Amstelpark en Amsterdamse Bos, scholen en het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse buurtwinkelcentra. Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. De populaire Zuidas is gelegen op loopafstand.

Indeling:

Representatieve entree, lift.

Vijfde verdieping:
Entree, ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Twee goede, ruime slaapkamers met beide een eigen badkamer welke zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Zesde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de zesde verdieping. Grote woonkamer met aangrenzend de eetkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Bij de keuken is nog een balkon. Twee ruime interne bergingen. Separaat toilet. Hier bevindt zich tevens de derde slaapkamer.

Dakterras:
Dakterras van ca. 180 m2.

Berging(en):
Twee bergingen in de onderbouw.

Parkeerplaatsen:
Twee parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw.

Appartement en parkeerplaatsen zullen in combinatie worden verkocht. Vraagprijs voor twee parkeerplaatsen € 90.000,- kosten koper.

Artist's impression's:
Om een duidelijk beeld te geven welke mogelijkheden deze woning u biedt hebben wij verschillende artist's impression's laten maken.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht (ca. 233m²) NEN2580 Meetrapport aanwezig
- Ruim dakterras van circa 180 m2
- Twee parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw
- Twee bergingen gelegen in de onderbouw
- Gelegen op erfpacht, afgekocht tot 31 januari 2053 (appartement en parkeerplaats)
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 507,36 per maand (appartement, bergingen en parkeerplaatsen)
- Dubbel glas
- Oplevering in overleg, kan per direct
- Parkeren via vergunningstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
- Appartement en parkeerplaatsen worden in combinatie verkocht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
233 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.