Arent Janszoon Ernststraat 63 1083GR Amsterdam, Buitenveldert-Oost

Vraagprijs € 425.000 

Huurprijs € 2.495 per maand

Bewaar object

Omschrijving

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker ** English text below **

Voor dit object kunt u ook rechtstreeks met de makelaar in contact treden via 06 5381 6281

Turn key met hoogwaardige stoffering, dit appartement kan op afspraak bezichtigd worden.

Ruim appartement van 110 m2 op de tweede verdieping. Het uitzicht hiervandaan is prachtig, gelegen naast het Amstelpark, op loopafstand station RAI, de Zuidas, Gelderlandplein en het centrum van Amsterdam is op slechts 15 minuten fietsen.

Entree, lift, hal, 2e etage entree appartement.
Indeling: ruime hal, volledig ingerichte keuken met oa. koelkast, vriezer, combi-oven, vaatwasser, anfzuigkap, separaat toilet in hal, twee ruime slaapkamers, lichte doorzonwoonkamer van 50 m2 met toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden. Badkamer met wastafel, ligbad en douche.
Er is een berging in de onderbouw.

Het complex Europapoort is prachtig gelegen aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel, tegenover het Amstelpark en op loopafstand van de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement. De verwarming en het warme water van de woningen is centraal geregeld.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15/9/2091.
De servicekosten zijn ca 305 per maand, inclusief voorschot stookkosten ca 105,- per maand.

** This property is listed by a MVA Certified Expat Broker ** Contact directly on 06 5381 6281.

Turnkey and high quality funrnishings, viewing available only by appointment.

Spacious apartment of 110m on the second floor. The view from the back is great, overlooking the Amstelpark, next tot he Amstel river, wihing walking distance of the RAI Station, Gelderlandplein, WTC area and Amsterdam city just 15 minutes by bike.

Lay out
Elevator, hall, 2nd floor apartment entrance. Spacious hall, fully equiped kitchen, separate toilet, two spacious bedrooms, bright and light livingroom of 50m with access tot he balcony facing South, all day sun! Bathroom with bath and separate shower. Private storage in the basement.

The Europoort complex is beautifully situated on the Europe Boulevard near the Amstel river. Opposite the Amstel park entrance and close to Amsterdam South / de Rivierenbuurt. Ideally located near the city in a queit area.

The four majestic residential towers of the Europoort complex, with different entrances and lifts to ensure privacy. Heating and warm water is centrally aranged and included in the service costs.

This is a leasehold property, the lease has been paid upfront until 15-09-2091. The Owners' Association is professionally managed and the contribution is 305 p/m including 105 heating charges.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-06-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.