Arent Janszoon Ernststraat 665 A 1082LG Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Huurprijs € 4.583 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte van 217 m VVO, aan de Arent Janszoon Ernststraat in Buitenveldert. Een kantoor/winkelruimte met een frontbreedte van 11 meter en een achteringang.

Omgeving:
Het gebouw ligt in de directe omgeving van het Gelderlandplein direct naast het Postkantoor en de Apotheek tussen de Buitenveldertselaan en de van Leijenberghlaan (Loevestein en Doddendaal). De A.J. Ernststraat is een brede straat met voldoende parkeergelegenheid temidden van een dicht bevolkt gebied. Winkels en lunchmogelijkheden zijn op loop afstand aanwezig.

Bereikbaarheid:
Via de ringweg A10 zuid, afslag S108 (VU) en S109 (RAI), is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Luchthaven Schiphol is binnen 15 minuten te bereiken. Via NS-station WTC en diverse bus- en tram verbindingen is het kantoorgebouw goed bereikbaar middels openbaar vervoer. Daarnaast is er een gratis bus service beschikbaar die rijdt tussen het Gelderlandplein en de Zuidas.

Parkeren
betaald parkeren op de openbare weg.

Bestemming:
Detailhandel, Consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en kantoorruimte. Kinderdagverblijf niet mogelijk.

Oppervlakte:
217 m VVO winkel-bedrijfsruimte op de begane grond met toiletruimte en pantry.

Huurprijs:
4.583,33 per maand excl BTW.

Servicekosten:
170,17 per maand.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

B.T.W:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financile nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2000=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst n jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt aangeboden in de huidige staat en is voorzien van:
- kabelgoten met elektra;
- pantry met close-in boiler;
- alarminstallatie;
- aanwezige marmoleum;
- aanwezige scheidingswanden;
- aanwezige systeemplafond met lichtarmaturen;
- eigen meters voor water en electra;
- collectieve cv-installatie met individuele meters op de radiatoren;
- krachtstroom;

Huurtermijn:
5 jaar + optieperiode van 5 jaren.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus servicekosten.

Datum van oplevering:
Oplevering is op korte termijn in overleg.

Huurcontract:
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, juli 2015
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-12-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.