Arent Janszoon Ernststraat 735 1082LJ AMSTERDAM, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving:
In de wijk Buitenveldert zijn alle faciliteiten in de directe omgeving te vinden: diverse winkelgebieden waaronder het geliefde winkelcentrum Groot Gelderlandplein, openbare voorzieningen, scholen en het Amsterdamse Bos. Daarnaast ligt het pand zeer gunstig ten opzichte van Schiphol, de Zuidas en het VU.


Bestemming:
Kantoorruimte/winkelruimte.


Vloeroppervlakte:
152 m² v.v.o.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
De ruimte is per direct beschikbaar.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Huurprijs:
€ 34.000,-- per jaar


Service kosten:
Er zijn géén service kosten, huurder dient zelf de contracten voor gas, elektra en water aan te gaan.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-10-2016
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
279 m²
Opp winkelruimte
279 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.