Arent Janszoon Ernststraat 85 1083GR Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Bewaar object
Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
111 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim appartement van 111 m2 op de zevende verdieping met prachtig uitzicht. Gelegen naast het Amstelpark, op loopafstand van station RAI, de Zuidas, Gelderlandplein en het centrum van Amsterdam is op slechts 15 minuten fietsen.

Entree, lift, 7e etage entree appartement.
Indeling: ruime hal, keuken, separaat toilet, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel, twee ruime slaapkamers, lichte doorzonwoonkamer van wel 50 m2 met toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden.
Er is een berging in de onderbouw.

Europapoort is een complex prachtig gelegen aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark en op loopafstand van de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Een ideale combinatie van het volle leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement. Hoe hoger, hoe indrukwekkender het uitzicht. De verwarming en het warme water van de woningen is centraal geregeld.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: ca. 111 m
- Servicekosten: 183,13 per maand exclusief voorschot stookkosten 106,- (2017)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15-09-2091
- Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop
- Projectnotaris: Veenhof Notariaat
- Oplevering: in overleg, kan spoedig
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.