Arent Janszoon Ernststraat 89 1083GR Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

Bewaar object

Omschrijving

Een leuk appartement in goede staat van ca. 54 m2 op de achtste verdieping met mooi uitzicht! Het balkon is gelegen op het zuiden. Je kunt hier heerlijk genieten van het uitzicht en de zon.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2091(!).

Europapoort is een complex dat prachtig gelegen is aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark. Op loopafstand bevindt zich de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Op deze locatie vind je een combinatie van het bruisende leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.

De vier statige woontorens van Europapoort zijn veertien verdiepingen hoog. Grote gebouwen maar toch kleinschalig, want op de begane grond zijn 3 verschillende entrees, waardoor u de lifthal slechts deelt met 1 ander appartement.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en het Stadshart van Amstelveen. Buitenveldert heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen en tramlijn 5, 16, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook station RAI en station Amsterdam Zuid (WTC).

Indeling:
Hal met toegang tot slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken. De woonkamer en slaapkamer hebben toegang tot het balkon. Er is een separaat toilet en in de badkamer bevinden zich een wastafel en douche.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: ca. 54 m
- Servicekosten: 93,73 per maand exclusief voorschot stookkosten 54,-
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15-09-2091
- Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop
- Projectnotaris: Faasen Notariaat
- Dit appartement wordt collegiaal aangeboden met Jacobus Recourt Makelaars.
- Verwarming: Blokverwarming
- Warmwater: Centrale voorziening
- Oplevering: in overleg

Wil je bezichtigen? Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur, bezichtigen is mogelijk op werkdagen tussen 9:00 en 19:00 uur en in overleg ook in het weekend. Bel ons kantoor voor een afspraak! Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-04-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Arent Janszoon Ernststraat 89 1083GR Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden

naar Arent Janszoon Ernststraat 89 1083GR Amsterdam, Buitenveldert Oost Midden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand