Vorige | Volgende

Arent Krijtsstraat 63 1111AJ Diemen, Centrum-West

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Licht en ruim te renoveren 3-kamer appartement (4e mogelijk) op de derde en tevens bovenste etage. Het appartement heeft een metrage van ca. 67m, beschikt over 2(3) slaapkamers en heeft een balkon aan zowel de achter- als de voorzijde, geheel voorzien van dubbele beglazing.

Ruime bovenwoning (3e verdieping) van ca. 67m aan een rustige weg met twee balkons en maar liefst twee (2) ruime bergingen op de zolderverdieping en n op de begane grond. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers en er is een mogelijkheid tot een derde (3e) slaapkamer.

Omgeving:
Het appartement bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum Diemen met diverse winkels waaronder een supermarkt. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse uitvalswegen in de buurt (A-1, A-2, A-10). Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam en Schiphol!

Indeling:
Derde verdieping:
Vanuit de hal is er toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer beschikt over een raampartij in de gehele breedte waardoor de woonkamer erg licht is, via de woonkamer is er toegang tot het balkon. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het 2e balkon aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement.
De badkamer is enkel voorzien van een douche, het toilet is separaat.

Vierde verdieping:
Op de vierde verdieping bevindt zich de ruime bergingen.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE Beheerder: VvE Beheer Amsterdam
- Servicekosten: 161,71 per maand
- VvE begroting en MJOB aanwezig
- Woonoppervlakte: 67m (NEN2580-meetrapport aanwezig).
- Gehele appartement voorzien van dubbel glas
- Mogelijkheid tot een 3e slaapkamer
- 2 balkons
- Projectnotaris: F. ten Veen, Buma Algera Notariaat
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt volgens het model van de Ring Amsterdam, waarin additioneel een niet-bewoners-, asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Diemen

Diemen is gelegen in het Zuidoosten van Amsterdam. In Diemen vind je fijne, betaalbare en ruime woningen, veelal op eigen grond. Een grote variatie aan woonmogelijkheden: huurwoningen naast vrije kavels, nieuwbouw naast een mooie studentencampus. Daarnaast is Diemen een van de best bereikbare gemeenten, zeker met het openbaar vervoer. Het heeft ook goede uitvalswegen naar onder andere Schiphol, Utrecht, Amersfoort en andere delen van het land. Ook zit je dicht bij de natuur en het groene hart van Nederland, waarvan Diemen het noordelijkste punt is.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder