Argonautenstraat 39 hs 1076KK Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Vraagprijs € 495.000 

Bewaar object

Omschrijving

English text below.

Karakteristiek, ruim en luxe 3 kamer appartement van ruim 68 m2 met potentie voor bijvoorbeeld een riante uitbouw. Het appartement is gelegen in stadsdeel zuid, om de hoek van het volledig vernieuwde Stadionplein, op enkele minuten rijden van de oprit van de A-10 en de Zuid-As. De op het zuiden gelegen tuin is maar liefst 95 m2 groot inclusief de berging van 7 m2. De ligging van dit appartement, de mogelijkheid een tweede bewonersvergunning te verkrijgen, het parkeren in de garage onder het Stadionplein, de uitvalswegen en de mogelijkheid het woonoppervlak aanzienlijk te vergroten en de afgekochte erfpacht tot en met 15 november 2053 maakt het de moeite van het bezichtigen zeker waard.

Indeling:
Statige entree naar de vestibule met schitterende voordeur en authentiek met marmer beklede wanden. Gang van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Lichte woonkamer met erker en glas in lood aan de straatzijde. En-suite deuren naar de master bedroom aan de achterzijde voorzien van vaste kast en openslaande deuren naar de riante tuin. De kinderkamer of een kantoortje is aan de voorzijde gelegen. De riante woonkeuken van het kwaliteitsmerk Siematic is van alle luxe voorzien en meer dan ruim genoeg voor een grote eettafel. De keuken is voorzien van koelkast met vriezer, 4 pits gasfornuis met RVS achterwand en afzuigkap, combi oven magnetron, vaatwasser en dubbele spoelbak met mengkraan. Ook de keuken heeft via een tweetal deuren toegang tot de tuin. De op het zuiden gelegen tuin is grotendeels betegeld, maar heeft voldoende ruimte voor het tuinieren. Hier zal het gras van de buurman nooit meer groener zijn en is maaien niet nodig. Ook onder het kunstgras liggen dezelfde tegels als op het terras aan de woning. De tuin is maar liefst 14.30 m1 diep en heeft de meest geliefde zonligging, nagenoeg pal zuid. Door de diepte zou een uitbouw (na verkregen toestemming en eventueel benodigde vergunningen) meer dan voldoende tuin overhouden. De gehele woning is voorzien van een houten vloer. De badkamer is met smaakvol betegeld en uitgerust met een ruim ligbad, wastafel met onderkast en spiegelkast. Het toilet in dezelfde stijl is voor uw comfort separaat gelegen.

Kenmerken:
- Circa 68 m2 woonoppervlakte;
- Parkeren via vergunningen, geen wachttijd en een tweede vergunning mogelijk;
- Afgekochte erfpacht tot en met 15 november 2053;
- Tuin van maar liefst 14.30 m1 diep;
- Houten vloer door de gehele woning;
- Dubbele beglazing;
- Riante woonkeuken van Siematic met luxe inbouwapparatuur;
- Schilderwerk houten kozijnen in 2017 uitgevoerd;
- Servicekosten slechts € 68,39 per maand;
- Actieve en professioneel beheerde VVE;
- CV ketel met bouwjaar 2015;
- Oplevering kan zeer spoedig;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

*** English text: ***

Characteristic, spacious and luxurious 3 room apartment of approximately 68 m2 with great potential, for example an extension at the back. The apartment is located in Amsterdam South, around the corner of the recently renovated and child friendly Stadionplein, a few minutes drive from the A-10 and the “Zuidas”. The south facing garden is no less than 95 m2 in size including the storage of 7 m2. The location of this apartment, the possibility of a second parking permit, parking in the garage under the Stadionplein, the public transport connections, the possibility to increase the living space and the purchased leasehold until 15 November 2053, makes this apartment definitely worth a viewing.

Layout:
Stately entrance to the hall with beautiful front door and authentic marble-lined walls. Corridor from which all rooms can be reached. Light spacious living room with stained glass on the street side. En-suite doors to the master bedroom at the rear with closet and doors to the spacious garden. The children's room or an office is located at the front. The spacious kitchen with quality brand Siematic is equipped with all luxuries and spacious enough for a large dining table. The kitchen is equipped with fridge with freezer, gas stove with stainless steel back and cooking hood, microwave oven, dishwasher and double sink with mixer tap. The kitchen also has two doors for access to the garden. The south facing garden is largely tiled, but has enough space for gardening. Here the grass will never be greener on the other side and mowing is not necessary. The same tiles as in the rest of the garden can be found beneath the artificial grass. The south facing garden is no less than 14.3 m deep and therefore has the ideal sun position. Due to the depth of the garden, an extension (after obtaining the necessary permission and permits) would still leave more than enough garden space. The entire house has a wooden floor. The bathroom is tastefully tiled and equipped with a spacious bath, washbasin with base cabinet and mirror cabinet. The separate toilet is in the same style.

Characteristics:
- Approximately 68 m2 of living space;
- Parking via permits, no waiting time and a second permit possible;
- Purchased long lease up to and including 15 November 2053;
- Garden of no less than 14.30 m1 deep;
- Wooden floor throughout the house;
- Double glass;
- Spacious living kitchen from Siematic
- Exterior wooden window frames painted in 2017;
- Service costs only € 68.39 per month;
- Active and professionally managed owners association;
- Kettle renewed in 2015;
- Can be delivered very quickly;

This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative. Buyer has his own duty to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is an advisor to the seller. We advise you to call in an expert (NVM) broker who guides you through the purchase process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known to your purchasing agent in good time and to do this independently. If you do not involve an expert representative, you will, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of interest.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-04-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
68 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Argonautenstraat 39 hs 1076KK Amsterdam, Van Tuyllbuurt

naar Argonautenstraat 39 hs 1076KK Amsterdam, Van Tuyllbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand