Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Argonautenstraat 92 hs 1076KV Amsterdam, Van Tuyllbuurt

Vraagprijs € 449.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***English text below***

Aantrekkelijk en goed ingedeeld 3 kamer appartement van 67 m2 met tuin, gelegen op de begane grond van karakteristiek jaren '30 pand. Met aparte berging voor fiets, scooter of motor.
Alle voorzieningen zoals scholen, delicatessenwinkels/traiteurs en gezellige restaurants/cafés bevinden zich op loopafstand van het huis. Het recent ontwikkelde Stadionplein draagt hier inmiddels zijn steentje aan bij. Tevens ligt dit appartement gunstig ten opzichte van alle uitvalswegen en het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur middels vergunningstelsel (thans geen wachttijd en per appartement recht op twee parkeervergunningen). De Vereniging van Eigenaren is actief, goed georganiseerd en beschikt over een positief reservefonds. Binnen vijf minuten rijden is de Ringweg A10 bereikbaar.

INDELING:
Begane grond: entree, woonkamer voorzien van houten vloer met originele glas in looddeuren en ensuite, masterbedroom aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin, tweede slaapkamer aan de achterzijde, badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel, dichte keuken voorzien van oven, kookplaat, RVS afzuiger en koelkast, kast. Bovendien is er een separate tuinberging die bereikbaar is vanuit de naast de woning gelegen entree voor de stalling van een fiets, scooter of motor.

BIJZONDERHEDEN
- De servicekosten bedragen € 139,-- per maand, (exclusief warm water en verwarming, het voorschot bedraagt € 98,-- per maand)
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 26 februari 2055.
- Het woonoppervlakte bedraagt ca. 67 m2.
- Separate berging
- Oplevering in overleg.
- Dit betreft een woning zonder gasaansluiting.
- Twee parkeervergunning mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

***

Attractive and well laid out 3 room apartment of 67 m2 with garden, and separate storage, located on the ground floor of characteristic 30s building.
All facilities such as schools, deli shops / caterers and cozy restaurants / cafes are within walking distance of the house. The recently developed Stadionplein now contributes to this. This apartment is also convenient to all roads and public transport. There is ample parking in front of the door by means of a permit system (currently no waiting time and per apartment entitled to two parking permits). The Association of Owners is active, well organized and has a positive reserve fund. The A10 ring road can be reached within a 5-minute drive.

LAYOUT:
Ground floor: entrance, living room with wooden floor with original glass in lead doors and ensuite, master bedroom at the rear with patio doors to the garden, second bedroom at the rear, bathroom with bath, toilet and sink, kitchen with oven, hob, stainless steel extractor fan and refrigerator, cupboard.

PARTICULARITIES
- The service costs are € 139, - per month, (excluding hot water and heating, the advance payment is € 98, - per month)
- The ground rent canon has been bought off until February 26, 2055.
- The living area is approximately 67 m2.
- Delivery in consultation.
- This concerns a house without gas connection.
- Separate storage accessible via the corridor next to the house it is possible to park a bike / scooter here.
- Two parking permits possible.

This information has been compiled by us with the necessary care based on data from the seller (and / or third parties). On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. If you are interested in the property, we advise you to contact our office or to have your own NVM broker assist you. All specified sizes and areas are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.