Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Arubastraat 3 C 1058VD Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Bewaar object

Omschrijving

Zeer ruime parkeergarage voorzien van authentieke deur. De garage is ruim genoeg voor een grote auto en diverse stellingkasten t.b.v. opslag. Het stallen van twee kleinere auto's (formaat VW Golf) behoort eveneens tot de mogelijkheden.

INDELING:

Aan de straatzijde zijn twee grote openvouwende garage deuren. Aan de achterzijde van de ruimte bevinden zich een deur en een raam, waardoor er voldoende daglichttoetreding is.

BEREIKBAARHEID:

Deze garage is gelegen in een rustig zijstraatje van de Hoofdweg, nabij het Surinameplein en goed bereikbaar met openbaar vervoer zoals tram 17 of bus 15

BIJZONDERHEDEN:

- Garagebox van ca. 31 m; 9,72 m x 3,13 m. De hoogte bedraagt 3,06 m;
- Water aanwezig;
- Elektra aanwezig;
- Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, Algemene bepalingen 1994, de canon bedraagt ca. 542,= per jaar;
- Levering kan spoedig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
30 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Kaart Arubastraat 3 C 1058VD Amsterdam, Paramariboplein e.o.

naar Arubastraat 3 C 1058VD Amsterdam, Paramariboplein e.o.
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand