Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Asingaborg 123 1082SG Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

In Amsterdam- Buitenveldert onder de rook van de Zuidas ligt dit ruim en lichte appartement van circa 60m met twee balkons en eigen berging op de begane grond. Het appartement is nog volledig naar eigen smaak af te werken.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
De Asingaborg is bijzonder centraal gelegen. Op fietsafstand van Amsterdam-Centrum. Op loopafstand van het NS station Amsterdam-Zuid met de Noord-Zuidlijn waarmee u in 10 minuten in het centrum van Amsterdam bent. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Sportverenigingen, het Amsterdamse bos en Amstelpark liggen allemaal in de nabije omgeving van het appartement.

INDELING
Entree, hal, separaat toilet, n slaapkamer, woonkamer, badkamer en wasmachine aansluiting. Bijbehorende berging gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 60 m
- Twee ruime balkons op het Noorden en Zuiden
- De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053
- Ruime berging op de begane grond.
- Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule van toepassing
- CV ketel Intergas 2011;
- Professioneel beheerde VVE. De servicekosten bedragen 109,82 per maand;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.