Asingaborg 135 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Ruim en licht driekamer appartement (circa 61 m) gelegen op de 3e (en tevens hoogste!) verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in Amsterdam-Buitenveldert onder de rook van de Zuidas. Het appartement is op loopafstand van winkelcentrum "Groot-Gelderlandplein", VU, WTC, tram/metro en de A-10 gelegen.

Het appartement beschikt over een balkon aan de voorzijde (noord) en een ruim balkon aan de achterzijde, aan de woonkamer, welke op het zuiden is gelegen. Vanaf dit balkon en vanuit de woonkamer kijkt u uit over groen en water. Het appartement is gelegen aan het einde van een doodlopende straat en is daardoor heerlijk rustig gelegen.

Op de begane grond bevindt zich de afzonderlijke bijbehorende berging. Er zijn uitstekende parkeerfaciliteiten voor de deur. De Asingaborg is perfect gelegen. U kunt voor alle boodschappen, op 5 minuten lopen, terecht bij winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Sportverenigingen, openbaar vervoer (via tram of metro met 15 minuten op het centraal station, met de trein in 6 minuten op Schiphol en vanaf dit jaar binnen 15 minuten in Noord met de nieuwe Noord-Zuidlijn) en uitvalswegen zijn in de nabijheid.

Voor een heerlijke wandeling loopt u zo naar het Amstelpark of fietst u naar het Amsterdamse Bos. Kortom, een ideale locatie voor mensen die dicht bij de stad willen wonen met alle winkel- en recreatiemogelijkheden in de buurt, en die goede bereikbaarheid (A10, A2 en Schiphol) zeer belangrijk vinden.

Indeling:
Vanuit de entree op de 3e etage komt u binnen in de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. De ruime en lichte woonkamer bevindt zich samen met de open keuken aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over water en groen. De moderne keuken is voorzien van een granito aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder koel-/vriescombinatie, vaatwasser en gasfornuis met oven.
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich 2 slaapkamers, de ruime ouderslaapkamer van ca. 15 m met toegang tot het balkon gelegen op het noorden en een kinderslaapkamer van ca. 6 m. Tussen deze slaapkamers bevindt zich de moderne badkamer met ligbad, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Verder bevindt zich in de hal een separaat toilet met fonteintje. De bijhorende berging is op de begane grond gelegen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 61,1 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1965;
- C.V.-ketel bouwjaar 2007;
- Eigen berging op de begane grond;
- Groot balkon op het zuiden bij de woonkamer en ruim balkon op het noorden;
- Zeer groen en rustig gelegen;
- Erfpacht afgekocht tot 16-05-2053;
- Bijdrage VvE per maand EUR 104,65;
- Actieve en gezonde VvE, professioneel beheerd;
- O.V. op loopafstand: Metro en tram op circa 2 minuten lopen (De Boelelaan/VU);
- Aanvaarding in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht. De hierna genoemde bedragen voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht zijn ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat deze lager is dan die van peildatum 01-01-2014. De bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie: 4.778,- direct (excl. notariskosten). Dit aanbod geldt voor een overstap in 2018 en 2019. Daarna gelden andere voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Asingaborg 135 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

naar Asingaborg 135 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand