Asingaborg 141 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Zeer licht en goed ingedeeld 3-kamerappartement van ca. 63m2 met 2 balkons gelegen op steenworp afstand van de Zuidas

DE OMGEVING

Het appartementencomplex ligt in het groene en rustige Buitenveldert, om de hoek van de Zuidas, het Amstelpark en Amsterdamse Bos. Het complex is uitstekend bereikbaar per auto (nabij uitvalswegen A2 en A10) en openbaar vervoer. NS-station Zuid ligt op 5 minuten lopen. Vele leuke winkels, goede restaurants en diverse sportvoorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden. Op enkele minuten lopen bevindt zich het vernieuwde Winkelcentrum Gelderlandplein. Stadshart Amstelveen ligt op 10 autominuten afstand en Schiphol op 6 minuten treinafstand. Met de fiets of tram/metro bent u ook in no time in Amsterdam Centrum.

HET APPARTEMENT

Via de verzorgde centrale hal op de begane grond bereikt u het trappenhuis. Het appartement is gelegen op de 2e etage. Op deze verdieping bevinden zich 2 appartementen. Via de voordeur betreedt u de centrale hal van de woning met toegang tot de diverse vertrekken. Hier bevinden zich ook het toilet en de meterkast.

De royale en zonnige woonkamer is voorzien van grote ramen (met isolatieglas) en heeft een deur naar het balkon aan de achterzijde. Dit balkon is gelegen op het zuiden en vanaf hier heeft u vrij uitzicht over het water. De eetkamer is door middel van schuifdeuren gescheiden van de zitkamer en geeft toegnag tot het balkon aan de voorzijde. In deze kamer is ook de toegang tot de badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel.

De keuken is gelegen aan de voorzijde. In de keuken bevindt zich ook de wasmachine-aansluiting en een extra doorgang naar de badkamer. Deze doorgang is thans dicht, maar is eenvoudig weer open te maken.

Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer aan de tuinzijde, met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Deze slaapkamer is eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime (fietsen)berging van ca. 5 m2.

HET COMPLEX

Het complex wordt uitstekend onderhouden. Groot onderhoud vindt plaats conform MJOP.

BIJZONDERHEDEN

- Erfpacht AFGEKOCHT tot en met 15 mei 2053!
- Mogelijkheid tot aanvragen 2 parkeervergunningen
- Actieve en gezonde VvE (Professioneel beheer via VvE Beheer Amsterdam)
- VvE-bijdrage EUR 105,87 per maand
- De woning beschikt over een eigen hoog rendement CV-ketel
- Oplevering/aanvaarding in overleg
- Energielabel C aanwezig

Straatnaamverklaring Asingaborg: zeventiende-eeuws kasteel bij Middelstum (Groningen), gerestaureerd in 1926.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart Asingaborg 141 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

naar Asingaborg 141 1082SH Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand