Asingaborg 30 1082SJ Amsterdam, Gelderlandpleinbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Asingaborg 30 te Amsterdam

ERFPACHT EEUWIGDUREND AFGEKOCHT!

Wij bieden te koop aan in Amsterdam-Buitenveldert, een licht, 3/4-kamer appartement van
71 m2 met balkon en berging, gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Gesitueerd nabij kruising Buitenveldertselaan en De Boelelaan (VU, Station Zuid).

Via het trappenhuis komt u op de tweede verdieping.

Indeling woning:

Entrée/hal met 2 vaste kasten en de meterkast. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken. Slaapkamer aan de voorzijde, badkamer voorzien van een douche en wastafel, separaat toilet, 2e grote slaapkamer aan de achterzijde met uitzicht op groen, dichte keuken met toegang tot het balkon (west ligging), door-zon-woonkamer met mogelijkheid tot het creëren van een extra (slaap)kamer. Vanuit het achtergedeelte van de woonkamer is het balkon eveneens toegankelijk. De cv-ketel hangt in een kast op het balkon. Aparte berging op de begane grond.

Omgeving:

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen, in het zuidelijk deel van de stad, tussen de Zuidas en Amstelveen.

Het Amsterdamse Bos en natuurgebied Amstelland zijn eveneens in de buurt gelegen. Op loopafstand bevinden zich veel goede winkelvoorzieningen waaronder het moderne en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels om de hoek aan de Gustav Mahlerlaan. Verder zijn de Vrije Universiteit, het VU Academisch ziekenhuis en de kantoren van de Zuidas binnen luttele minuten te voet bereikbaar. Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (Station Zuid, NZ-lijn, tram 5, 16 en 24 alsmede diverse lokale en interlokale busverbindingen) en nabij uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109).

Bijzonderheden:

- erfpacht is eeuwigdurend afgekocht,
- 2/3 slaapkamers,
- berging in de onderbouw,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 109.83
- dubbel glas,
- bouwjaar 1965.

ENGLISH SUMMARY

Asingaborg 30 in Amsterdam

We offer a spacious, light and sunny, 3/4-room (2/3 bedrooms) apartment of 71 m2 on the 2-nd floor in a convenient, good and green location in Amsterdam in the so called Buitenveldert area on walking distance from the South Axis and Station Zuid (train to Schiphol airport (1 stop, 6 minutes).

Via the staircase you reach the apartment on the second floor.

Apartment division:

Entrance/spacious hallway with built-in closets, bedroom in the front, bathroom with a shower and sink, separate toilet, 2-nd big bedroom at the rear, closed kitchen with access to the balcony (facing west), big lounge/living area with a possibility to create an extra (bed)room. From the living there is also access to the balcony. Storage on the ground floor.

The area is developed in the sixties of last century and has a spacious set up with a lot of green and water. In the neighborhood are many schools, kindergartens and crèches. The area is very child friendly.

Close by you will also find a big shopping mall called Gelderlandplein. Good public transport (tram 5, 16, 24 several busses and the north/south line).

Particularities:

- spacious and light 3 room apartment (2 bedrooms),
- the apartment has double glazing,
- total surface 71 m2,
- the house is NEN measured,
- separate storage in the basement,
- transfer of the property in consultation,
- lease is everlasting paid,
- service charge to the home owners association EURO 109,83 per month,
- year of construction 1965.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
225 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.