Asingaborg 97 1082SG Amsterdam, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

SMART Living tussen de Zuidas, de VU en winkelcentrum Gelderlandplein! Heerlijk en net afgewerkt 2-kamerappartement van ca. 36 m2 (totaal oppervlak met de 2 bergingen is ca. 42m2) met een open keuken.
De zeer praktische begane grond woning is daarbij voorzien van een heerlijke tuin op het Zuiden van ca 47 m2 met een zeer handige schuur.

Bij deze woning is de erfpachtcanon afgekocht tot en met 14 mei 2053, en deze is vanaf 1 oktober 2017 voor eeuwig af te kopen voor ca. €3.100,- !

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker”

De goed verzorgde, grote tuin, met achterom en schuur, is echt een cadeautje. Dit is de ideale plek om je vrienden uit te nodigen als het zonnetje schijnt.
De privétuin gaat over in een grasveld tot aan de waterkant van de brede sloot. In tegenstelling tot de nabijgelegen blokken van de Wedderborg en de Schierstins is de tuin hier wel formeel geregeld!
Aangezien de gehele woning zuid georiënteerd is, is dit appartement zeer licht. Daarnaast heb je een fraai uitzicht vanuit de woning en de tuin.

De ramen zijn voorzien van dubbel glas en het appartement heeft energielabel C. Over de gehele breedte is zonwering aangebracht. De vloer is voorzien van laminaat parket.

Indeling: Begane grond, algemene entree, gang toegang tot het appartement, entree met toegang tot de woonkamer met open keuken. Ruime slaapkamer, badkamer met separate douche wastafel en toilet.
Toegang tot het terras en de tuin vanaf de woonkamer. Ligging tuin zuid en voorzien van schuur en achterom, separate berging direct naast het appartement.

Ligging/bereikbaarheid: De woning ligt op steenworp afstand van het vernieuwde winkelcentrum Groot Gelderlandplein en de A.J. Ernststraat met zijn EKO Plaza en fijne wijnwinkel.
De VU met het bus, tram en metrostation Boelelaan/VU ligt letterlijk om de hoek, en ook de Zuidas met naastgelegen NS station Zuid WTC is op loopafstand.
Schiphol bereik je in 6 treinminuten. Heb je de behoefte om de natuur in te gaan? Dan ben je op de fiets in korte tijd in het Amsterdamse Bos, het Amstelpark of de Amstel.
Met de fiets of openbaar vervoer ben je ook in no time in Amsterdam Centrum. Je zit verder dichtbij uitvalswegen.
Parkeren kan voor de deur, geen wachttijd voor een vergunning.

Bijzonderheden:
- Zeer praktisch ingedeeld 2 kamer appartement,
- Ca. 36 m2 netto woonoppervlak, Totaal oppervlak met externe berging is ca. 42 m2,
- Grote tuin van ca. 47 m2 op het zuiden (formeel geregeld),
- Begane grond dus geen trappen,
- Open keuken,
- Separate berging in het gebouw en schuur in de tuin,
- Alle beglazing dubbel glas, energielabel C,
- 2 parkeervergunningen mogelijk (kosten per vergunning momenteel €48,- per half jaar),
- Bus, tram, metro én trein op loopafstand, ring A10 en A2 zeer snel bereikbaar,
- Winkelcentrum Gelderlandplein op loopafstand,
- Servicekosten ca. €71,- per maand, actieve en gezonde VVE,
- Erfpachtcanon is afgekocht tot 15 mei 2053, vanaf 1 oktober 2017 eeuwig af te kopen voor ca. €3.100,-,
- Asbestclausule zal worden opgenomen,
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-06-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
36 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Kaart

Nabijgelegen