Assendelftstraat 45 1013SN AMSTERDAM, Spaarndammerbuurt Zuidwest

Bewaar object

Omschrijving

Mooie en rustig gelegen 3-kamer woning op de eerste woonlaag met riante besloten tuin van 92 m2 midden in de Spaarndammerbuurt!

De buurt:
De Spaarndammerbuurt is opgebloeid tot een levendige en gezellige woonstraat aan de rand van het Centrum. Er zijn diverse supermarkten en er zijn ook speciaalzaakjes, concept stores, leuke bars, restaurantjes en gezellige cafés zoals Bar Mick (letterlijk om de hoek), Café de Walvis en Brasserie van Noordt. Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek, de gezellige Haarlemmerstraat, alsook de Jordaan en het bruisende NDSM terrein liggen binnen handbereik. Diverse tram- en busverbindingen zijn nabij en ook het Centraal Station is snel te bereiken. Met de auto heb je een snelle verbinding met de snelwegen A10 en A5 en er is voldoende parkeergelegenheid.

De woning:
De woning is gelegen op de eerste woonlaag en is te bereiken via het algemene trappenhuis. Op de begane grond zijn alle bergingen gesitueerd, zodat je makkelijk de fiets in de berging kunt plaatsen. Alle vertrekken zijn via de gang te betreden. Er ligt een laminaat vloer door de hele woning. Ruime woon/eetkamer met keuken in hoekopstelling aan de straatzijde. Vanaf de keuken bereik je het balkon van circa 3 m2, dat leuk uitkijkt op de rustige straat en het pleintje voor de deur. Aan de achterzijde is de master bedroom gesitueerd (deze biedt ook toegang tot een balkon met een trap naar de tuin). Via de hal bereik je aan de voorzijde de tweede kamer, die perfect dienst kan doen als werkkamer of uiteraard een tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting. De toilet is separaat en voorzien van een fonteintje.

Zomaar een aantal pluspunten van de woning:
- Keuken in hoekopstelling
- Betonbouw
- Erfpacht afgekocht t/m oktober 2030
- Professionele VvE beheer
- Strakke afwerking
- Isolerende beglazing
- Levendige buurt
- Berging in de onderbouw
- Gelegen op enkele minuten loopafstand van het Westerpark

BIJZONDERHEDEN

De oppervlakte van de woning is 79 vierkante meter.
Tuin van maar liefst 92 m2.

Bergruimte
Berging op begane grond van 6 m˛.

Verwarming
De woning beschikt over een cv installatie.

Warm water
Middels cv installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is 1980.

Eigen grond/erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 31 oktober 2030. De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren "ASSENDELFTSTRAAT 9 T/M 91 (ONEVEN NUMMERS)" wordt door pro vve beheer geadministreerd. De servicekosten voor deze woning bedragen circa 116,50 per maand.
De VvE heeft een MJOP laten opstellen voor het toekomstige onderhoud.

Oplevering
Kan snel.


------------------------------------*****-----------------------------------------*****-----------------------


Beautiful and quiet 3-room apartment on the first floor with large private garden of 92 m2 in the middle of the Spaarndammerbuurt!

The neighbourhood:
The Spaarndammerbuurt has blossomed into a lively and cozy residential street on the edge of the Center. There are several supermarkets and there are also specialty shops, concept stores, nice bars, restaurants and cozy cafes such as Bar Mick (literally around the corner), Café de Walvis and Brasserie van Noordt. Westerpark with cultural park Westergasfabriek, the cozy Haarlemmerstraat, as well as the Jordaan and the bustling NDSM grounds are within easy reach. Various tram and bus connections are nearby and the Central Station can also be reached quickly. By car you have a fast connection to the A10 and A5 motorways and there is ample parking.

The property:
The house is located on the first floor and can be reached via the general staircase. On the ground floor all the storage areas are situated, so you can easily place the bike in the storage room. All rooms can be entered via the hallway. There is a laminate floor throughout the house. Spacious living / dining room with kitchen corner unit on the street side. From the kitchen you reach the balcony of approximately 3 m2, which looks nice on the quiet street and the square in front of the door. At the rear is the master bedroom situated (this also offers access to a balcony with a staircase to the garden). Through the hall you reach the second room at the front, which can perfectly serve as an office or of course a second bedroom. The bathroom has a shower, washbasin and a washing machine connection. The toilet is separate and equipped with a fountain.

Just a few plus points of the house:
- Corner kitchen
- Concrete construction
- Annual lease payments surrendered to October 2030
- Professional VvE management
- Tight finish
- Insulating glass
- Lively neighborhood
- Storage in the basement
- Located a few minutes walk from the Westerpark

PARTICULARITIES

The area of ​​the house is 79 square meters.
Garden of no less than 92 m2.

Storage space
Storage on the ground floor of 6 m˛.

Heating
The house has a central heating system.

Hot water
Through cv installation.

Construction year
The building year of the building is 1980.

Private land / ground lease
The property is located on municipal leasehold land of which the annual canon is paid in advance up to and including October 31, 2030. The general provisions of continuous leasehold 2000 apply.

Owners Association
The Association of Owners "ASSENDELFTSTRAAT 9 T / M 91 (ODD NUMBERS)" is administered by pro vve management. The service costs for this property are approximately 116.50 per month.
The VvE has commissioned an MJOP for future maintenance.

Delivery
Can be fast.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 116 p/m
Aanmeldingsdatum
04-07-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
255 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.

Kaart Assendelftstraat 45 1013SN AMSTERDAM, Spaarndammerbuurt Zuidwest

naar Assendelftstraat 45 1013SN AMSTERDAM, Spaarndammerbuurt Zuidwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand