Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Assendelftstraat 81 1013SN Amsterdam, Spaarndammerbuurt Zuidwest

Bewaar object
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Mooi en royaal driekamer appartement van circa 77 m2 met balkon en berging in een rustige straat midden in de populaire Spaarndammerbuurt!

De buurt:
De Spaarndammerbuurt is opgebloeid tot een levendige en gezellige woonwijk aan de rand van het Centrum. Er zijn o.a. diverse supermarkten en speciaalzaakjes, concept stores, een bibliotheek, een apotheek, leuke restaurants en gezellige cafés zoals Bar Mick, Café de Walvis en Brasserie van Noordt (allen letterlijk om de hoek). Het Westerpark met cultuurpark Westergasfabriek, de gezellige Haarlemmerstraat, de Jordaan en het bruisende NDSM terrein liggen binnen handbereik. Diverse tram- en busverbindingen zijn nabij en ook het Centraal Station en Station Sloterdijk (met een rechtstreekse verbinding naar Schiphol) zijn snel te bereiken. Met de auto heb je een snelle verbinding met de snelwegen A10 en A5 en er is voldoende parkeergelegenheid in. In de buurt zijn diverse lagere en middelbare scholen.

De woning is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via het algemene, afgesloten trappenhuis.
Indeling:
Entree, hal, ruime woon/eetkamer met half open nette keuken met diverse apparatuur, cv-kast en balkon op het westen waar het, dankzij de blauwe regen die zomers prachtig bloeit en veel privacy biedt, in de zomer tot ver in de avond goed toeven is. Verder twee ruime lichte slaapkamers aan de achterzijde van de woning, een moderne badkamer met terrazzovloer, inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor wasmachine en droger. In de hal is tevens een separate WC, met een recent geplaatst zwevend toilet en een fonteintje. Ook is er een kleine maar praktische werkkamer/bergruimte.
Op de begane grond bevindt zich een berging van circa 6 m2 die voldoende ruimte biedt voor 4 fietsen en diverse opbergstellingen.
Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren "ASSENDELFTSTRAAT 9 T/M 91 (ONEVEN NUMMERS)" wordt door Pro VvE Beheer geadministreerd. De servicekosten voor deze woning bedragen circa 128,50 per maand.
De VvE heeft een MJOP laten opstellen voor het toekomstige onderhoud.
Het appartementencomplex is gebouwd in 1980.

Erfpacht:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond waarvan de canon is vooruitbetaald t/m 31 oktober 2030. De Algemene Bepalingen van voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Oplevering:
Prognose eerste kwartaal 2019.

Zomaar een aantal pluspunten van de woning:

- Erfpachtcanon afgekocht t/m oktober 2030
- Professionele VvE administrateur
- Geen wachtlijst voor de parkeervergunning
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de directe omgeving
- Rustige, kindvriendelijke, straat met pleintje in een levendige buurt
- Gelegen op slechts één minuut lopen van het Westerpark
- Zonnig en prachtig begroeid balkon van circa 5 m2 op het westen
- Nieuwe zuinige Remeha Tzerra HR cv-combiketel d.d. 2017 met onderhoudscontract
- Netwerkaansluiting in alle kamers
- Eikenhouten lamelparketvloer, in het hele appartement doorlopend gelegd
- Smaakvolle afwerking
- Dubbel glas
- Extra mechanische ventilatie in de badkamer
- Berging op de begane grond

-----------------------****----------------------******------------------------*****-----------------******------------

Beautiful and spacious three-room apartment of about 77 m2 with balcony and storage room in a quiet street in the popular Spaarndammerbuurt!

The neighborhood:

The Spaarndammerbuurt has blossomed into a lively and cosy residential area on the edge of the city centre. There are several supermarkets and speciality shops, concept stores, a library, a pharmacy, nice restaurants and cosy cafés such as Bar Mick, whale and Café Brasserie van Noordt (all literally around the corner). The westerpark with culture park westergasfabriek, the lively haarlemmerstraat, the Jordan River and the bustling NDSM site are within easy reach. Several tram and bus connections are near and also the main train Station and Sloterdijk Station (with direct access to Schiphol) are within easy reach. With the car you have a fast connection with the A10 and A5 and there is ample parking in. In the neighborhood are several primary and secondary schools.

The property is located on the second floor and can be reached via the General, enclosed stairwell.

Floorplan:

Entrance hall, spacious living/dining room with half open tidy kitchen with various equipment, cv-closet and balcony on the West where it, thanks to the Wisteria that summer, beautiful flowers and lots of privacy offers, in the summer well into the evening. Furthermore two spacious bright bedrooms at the rear of the House, a modern bathroom with a terrazzo floor, walk-in shower, sink and plumbing for washing machine and dryer. In the Hall there is also a separate WC, with a recently posted toilet and a sink. There is also a small but practical work room/storage space.
On the ground floor there is a storage of around 6 m2 have space available for 4 bikes and various storage objectives.
Association of owners:
The Association of owners "ASSENDELFT Street 9 T/M 91 (odd numbers)" is by Pro VvE Beheer recorded. The service charge for this accommodation amount to approximately 128.50 per month.
The owners ' Association has a MJOP for future maintenance.
The apartment complex was built in 1980.

Leasehold:
The property is located on municipal lease land which the canon is prepaid to 31 October 2030. The General provisions of perpetual leasehold 2000 apply.

Completion:
2019 forecast first quarter.

Just putting some plus points of the property:

-Ground rent bought off to October 2030
-Professional owners ' Association administrator
-No waiting list for the parking permit
-Plenty of parking in the street and in the immediate vicinity
-Quiet, child-friendly, with square Street in a lively area
-Located just one minute walk from the westerpark
-Sunny and beautiful covered balcony of about 5 m2 on the West
-New fuel-efficient Remeha Tzerra HR cv-combi boiler d.d. 2017 with maintenance contract
Network connection in all rooms
-Oak lamella parquet floor, laid continuously throughout the apartment
-Tasteful finish
-Double glazing
-Extra mechanical ventilation in the bathroom
-Storage room on the ground floor
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-12-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
246 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt

De Spaarndammer- en Zeeheldenbuurtbuurt is een wijk in Amsterdam West. Tot 2010 behoorde deze wijk, samen met de Frederik Hendrikbuurt en de Staatsliedenbuurt, tot stadsdeel Westerpark. De wijk dankt zijn naam aan de Spaarndammerdijk, en -straat en de straten genoemd naar zeehelden en ontdekkingsreizigers als Willem Barentsz en Willem Bontekoe. De wijk wordt begrensd door de Spaarndammerdijk en de Oude Houthaven aan de noordkant, aan de westkant door de Spaarndammerstraat, aan de oostzijde door het Westerdok en aan de zuidkant door de Zoutkeetsgracht en het spoor.
Amsterdamse School in de Spaarndammerbuurt
De Spaarndammerbuurt is ontstaan aan het einde van de negentiende eeuw en van oorsprong een echte Amsterdamse arbeidersbuurt; de woningen in Amsterdamse Schoolstijl waren voornamelijk bestemd voor de havenarbeiders die in de Houthavens werkten. De woningen waren mooi van opzet – er was veel zorg aan het ontwerp ervan besteed. De buurt staat bekend om de bouw in deze stijl, onder andere op en rondom het Spaarndammerplantsoen en de Zaanstraat. Maar het meest opvallende gebouw in Amsterdamse Schoolstijl in de Spaarndammerbuurt is toch wel Het Schip aan de Zaanstraat, voorheen een postkantoor, thans als museum een belangrijke culturele trekker over de Amsterdamse School.
Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt: van volksbuurten naar gemengde wijk
Recentelijk onderging de Spaarndammerbuurt een gedaanteverwisseling;. Een groot gedeelte van de woningen werdis gerenoveerd en de Spaarndammerstraat is als winkelgebied opgeknapt, waardoor de Spaarndammerbuurt steeds aantrekkelijk wordt voor tweeverdieners. Door deze upgrade van de buurt en de aankondiging van de bebouwing van de Houthavens, die ten noorden aan de Spaarndammerbuurt grenzen, heeft het hele gebied zichtbaar een boost gekregen. Ook de Zeeheldenbuurt bestond voornamelijk uit arbeiderswoningen, maar in 2000 is begonnen veel van de eind 19e- of vroeg 20e-eeuwse bouw te renoveren waarbij kleinere woningen werden gecombineerd, zodat het aanbod van woningen in de Zeeheldenbuurt gevarieerder is geworden. Ook vindt verkoop van huurwoningen door woningbouwcorporaties plaats, wat een ander type bewoner aantrekt. In de Zeeheldenbuurt vind je daarom anno 2018 een mix aan bewoners en woningen in het huur- en koopsegment van eenvoudig tot heel luxe.