Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Assumburg 102 1081GC Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Vraagprijs € 535.000 

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
107 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

* Super licht vier kamer appartement * ca. 107 m * lift aanwezig * fenomenaal uitzicht vanaf de 9e verdieping over Amstelveen en het Amsterdamse Bos * nabij Gelderlandplein en het Amsterdamse Bos * lidmaatschapsrecht *

Gunstig gelegen appartement van 107m gelegen op de 9e verdieping van een keurig wooncomplex.
De ligging in Amsterdam Nieuw Zuid is bijzonder prettig met het Amsterdamse Bos, Spa Zuiver, de Zuidas, winkelcentrum Groot Gelderlandplein en station Zuid allemaal in de directe omgeving.

Indeling:
Entree middels de nette gemeenschappelijke toegangsdeur.
Toegang tot het appartement verkrijgt u door middel van de lift. Het appartement is gelegen op de 9e verdieping.
U komt aan in de tochthal, via de verkeershal zijn alle vertrekken bereikbaar.
De woonkamer omvat een doorlopende grote raampartij. Gelinkt aan de woonkamer is de eetkamer. Ook is het balkon bereikbaar via de woon-/eetkamer door middels van de openslaande deuren. De keuken is modern, en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit alle drie de slaapkamers heeft u een fraai uitzicht over het Amsterdamse Bos, de VU campus en het Gijsbrecht van Aemstel park. De masterbedroom beschikt over een inloopkast. De badkamer is werkelijk prachtig en heeft een heuse inloopdouche! Dit alles is voorzien van een twee wastafelmeubels voorzien van twee grote spiegels met verlichting, toilet en inloopdouche.


Omgeving:
Gelegen in stadsdeel Buitenveldert nabij de Zuidas, een rustige buurt met veel groen voorzieningen, speeltuinen en andere recreatiemogelijkheden.
Met op loopafstand het winkelplein Rooswijck met winkels als de Jumbo, Hergo, Bloemist, BCC, Restaurant La Brochette, Kruidvat. Het Gelderlandplein ligt op 2 minuten afstand van het appartement. Daar kun je verschillende restaurants als Gusto di Casto, (George) Bistro G.P en vele anderen restaurantjes vinden. Het winkelaanbod is heel divers en kwalitatief. Denk aan de dagelijkse winkels als Kruidvat, Albert Heijn, Etos, Marqt, Blokker, Hema e.d. maar ook Douglas, Mango, Riviera Maison, Rituals en Pauw zijn aanwezig! Het Gelderlandplein heeft een heuse Gelderlandpleinlijn verbonden met de Zuidas. 7 dagen per week kunt u terecht om heerlijk te winkelen. Even uitwaaien? Via Assumburg bereikt u binnen 5 minuten het Amsterdamse Bos waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Aan de rand van het bos treft u Spa Zuiver. Genieten en relaxen is hier gegarandeerd!

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur doch gaat parkeren middels het Amsterdamse vergunningenstelsel. De ring A10 en A9 zijn goed te bereiken per auto. De halte van metro 51 en tram 5 ligt naast de deur en zorgt voor een uitstekende verbinding met Amsterdam Zuid en de binnenstad. Het winkelcentrum Stadshart Amstelveen ligt op circa 10 minuten afstand per metro en het Centrum van Amsterdam ligt op circa 20 minuten afstand per metro.

Vereniging:
Het betreft een lidmaatschapsrecht welk op korte termijn wordt omgezet naar een appartementsrecht.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: ca. 107 m
- Inhoud: ca. 329 m3
- Bouwjaar: 1967
- Eigendomssituatie: Erfpacht tijdvak loopt tot 16-06-2039
- De canon zit bij de servicekosten inbegrepen, doch is er een bedrag van 111,88 fiscaal aftrekbaar
- Verwarming: blokverwarming
- Warm water: centrale voorziening
- Servicekosten 342,49 per maand incl. voorschot stookkosten
- Oplevering: In overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder