Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Assumburg 106 1081GC Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Huurprijs € 1.550 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Geheel gerenoveerd 3-kamerappartement met grote raampartijen, balkon en een prachtig vrij uitzicht. De woning ligt op de 9e verdieping van een goed onderhouden complex met lift en een representatieve entree.

INDELING
Keurige (afgesloten) entree met toegang tot de lift.
Woningentree op de 9e verdieping; hal met toilet en meterkast; woonkamer met luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, gashaard en deur naar het balkon, twee ruime slaapkamer met deur naar het balkon, badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.
In de kelder is nog een aparte berging.

LIGGING
De woning ligt in Buitenveldert (stadsdeel Zuid), een wijk met veel groen, in de direkte omgeving van o.a. de Zuidas, de Vrije Universiteit, het Groot Gelderlandplein, het VU-ziekenhuis en het Amsterdamse Bos, de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Buitenveldertselaan liggen op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend, op loopafstand van openbaar vervoer (tramlijn 5/ 51) en er is een uitstekende aansluiting op de Ringweg. Er zijn goede parkeermogelijkeheden.

Bijzonderheden:
- Huurprijs per maand is exclusief water, licht en servicekosten;
- beschikbaar per direct;
- minimale huurtermijn 1 jaar;
- GEEN groepsbewoning toegestaan;
- GEEN onderhuur toegestaan;
- verhuur onder voorbehoud ballotage mede na inzage inkomensgegevens van huurder;
- waarborgsom: 2 maanden huur;
- servicekosten 45 voorschot stookkosten 122,50 per maand
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 45 p/m
Aanmeldingsdatum
13-04-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.