Assumburg 108 1081GC Amsterdam, Buitenveldert-West

Vraagprijs € 300.000 

Bewaar object

Omschrijving

In het goed onderhouden hoogbouw complex aan het Assumburg bieden wij een licht en ruim 4 kamer appartement (2 slaapkamers) van circa 84 m² aan (lidmaatschapsrecht).
In het complex is een lift aanwezig en een berging bevindt zich in de onderbouw.
Het appartement, prettig gelegen nabij de Zuid-As, het Gelderlandplein, Station Zuid-WTC en het Amsterdamse Bos dat talloze vormen van recreatie biedt, is gelegen op de 9e verdieping en heeft een prachtig uitzicht.

Het lokale winkelcentrum aan de Buitenveldertselaan met o.a. een Jumbo, het Kruidvat, Slagerij Hergo, een bloemist, een kaaswinkel en talloze andere winkels voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand gelegen.

De Ring A10, de A2, A4 en A9 zijn vlug en eenvoudig met de auto te bereiken.
Openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam.

Deze woning valt binnen het kwaliteitsniveau van de "opknapper".
Om van deze woning op toplocatie je droomhuis te maken, steek je graag je handen uit de mouwen!

De woonkamer (33 m2) is gelegen aan de westgevel, op mooie dagen is de zon volop aanwezig in het appartement.

Indeling:
Begane grond: entree middels de nette gemeenschappelijke toegangsdeur, bellentableau en brievenbussen.
De lift brengt je naar de negende verdieping.
Negende verdieping: entree, hal met toegang tot alle vertrekken, de woonkamer, thans nog opgedeeld in 2 kamers, meet een oppervlakte van circa 33,3 m2.
De keuken is uitgevoerd in een American Kitchen.
Het balkon (opp. 5 m2) op het westen is bereikbaar via twee slaapkamers, de keuken en de woonkamer.
De hoofdslaapkamer heeft een fraai uitzicht over het groen, de VU campus en het Gijsbrecht van Aemstel park, de tweede slaapkamer heeft vrijwel hetzelfde uitzicht.

De badkamer, voorzien van douche gelegenheid en wastafel is werkelijk vintage; back to the '70s met originele wandtegels.

Berging:
Een separate berging (oppervlakte 5,8 m2) is gelegen in de onderbouw.

Parkeren:
Voor de deur van het complex is voldoende gelegenheid voor het parkeren van de auto. Bewoners komen in aanmerking voor een bewonersvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Grondsoort:
De woning is gelegen op grond in eigendom van de Gemeente Amsterdam.
De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 1955 zijn van kracht. Het tijdvak eindigt in 2039 .
De hoogte van de erfpacht bedraagt € 117,-- per jaar, maar deze kosten zijn verwerkt in de maandelijkse servicekosten.

Energielabel:
Bij de juridische levering van de woning overhandigt verkoper aan koper een definitief energielabel.

Coöperatie / VvE en servicekosten:
De huidige coöperatie wordt professioneel beheerd door de Newomij. De vereniging is momenteel druk bezig met een omzetting van de coöperatie naar een vereniging van Eigenaren )op indirecte wijze). Tot dat moment worden er lidmaatschapsrechten verkocht.
De maandelijkse bijdrage voor dit appartement bedraagt thans € 286,83 euro. Het voorschot stookkosten is hierbij inbegrepen en bedraagt circa € 75,28 per maand. Tevense zijn de zakelijke lasten (zoals rioolrecht, OZB- en erfpacht canon ook in de servicekosten verwerkt).

Relevante stukken zijn bij ons op kantoor aanwezig. De vergadering voor 2017 dient nog plaats te vinden en voornoemde bedragen zijn op basis van het lidmaatschapsrecht.

Oplevering & Koopakte:
Oplevering van het huis vindt plaats in overleg.
In de koopakte wordt een ouderdomsclausule opgenomen , een niet bewonersclausule en een asbestclausule (het complex is namelijk gebouwd in een periode waarin het gebruikelijk was om met asbesthoudende materialen te werken).

Koper dient na het bereiken van de mondelinge overeenkomst binnen 2 werkdagen een notaris aan te wijzen gevestigd in Amsterdam of Amstelveen. Het koopcontract dat zal worden gehanteerd is het model Ring Amsterdam.
De keuze van de notaris is aan koper.
Indien koper binnen deze 2 werkdagen geen notaris heeft aangewezen heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: ca. 84 m²;
- Inhoud: 266 m3;
- Bouwjaar: 1967;
- Verwarming: blokverwarming;
- Warm water: centrale voorziening;
- Separate berging in de onderbouw (opp 5,8 m2);

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-05-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.