Assumburg 51 1081GB Amsterdam, Buitenveldert-West

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

ASSUMBURG 51

Geheel gerenoveerd 4-kamerappartement met grote raampartijen, balkon en een prachtig uitzicht. De woning ligt op de 5e verdieping van een goed onderhouden complex met lift en een representatieve entree.

INDELING
Keurige (afgesloten) entree met toegang tot de lift.
Woningentree op de 5e verdieping; hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken; woonkamer en luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur, en twee deur met toegang tot het balkon, drie slaapkamers gelegen aan de gallerij zijde, badkamer met douche, fraaie wastafel en aansluiting voor de wasmachine, separaat toilet.

LIGGING
De woning ligt in Buitenveldert (stadsdeel Zuid), een wijk met veel groen, in de direkte omgeving van o.a. de Zuidas, de Vrije Universiteit, het Groot Gelderlandplein, het VU-ziekenhuis en het Amsterdamse Bos, de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan de Buitenveldertselaan liggen op loopafstand. De bereikbaarheid is uitstekend, op loopafstand van openbaar vervoer (tramlijn 5/ 51) en er is een uitstekende aansluiting op de Ringweg. Er zijn goede parkeermogelijkeheden.

Bijzonderheden:
- Huurprijs per maand is exclusief water, licht en servicekosten ( 167,50 per maand);
- servicekosten is inclusief 122,50 stookkosten;
- beschikbaar per direct;
- minimale huurtermijn 1 jaar;
- GEEN groepsbewoning toegestaan;
- GEEN onderhuur toegestaan;
- verhuur onder voorbehoud ballotage mede na inzage inkomensgegevens van huurder;
- waarborgsom: 2 maanden huur.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 167 p/m
Aanmeldingsdatum
13-07-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.