Assumburg 76 1081GC Amsterdam, Buitenveldert-West

Bewaar object

Omschrijving

* Super licht hoekappartement * circa 86 m * lift aanwezig * fenomenaal uitzicht vanaf de 7e verdieping over Amstelveen en het Amsterdamse Bos * nabij Gelderlandplein en het Amsterdamse Bos * lidmaatschapsrecht

Royaal hoekappartement van ca. 86 m gelegen op de 7e verdieping (op de 1e verdieping is kantoorruimte gelegen). Het appartement beschikt in de huidige indeling over 2 slaapkamers, maar er is een 3e slaapkamer te realiseren! De woning beschikt over een balkon gelegen op het zuiden.

Indeling:
Gezamenlijke nette entree, bellentableau met brievenbussen.
De kantoren op de 1e verdieping hebben een gescheiden entree.

Toegang tot het appartement op de zevende verdieping, tochtportaal, hal, meterkast en berging met wasmachine aansluiting. De lichte woonkamer is voorzien van een tegelvloer. De open keuken is van alle gemakken voorzien incl. een gezellig barretje. De woonkamer biedt toegang tot het balkon gelegen op het zuiden. De badkamer bestaat uit een inloop douche en wastafel. Separaat toilet. Externe berging bevindt zich in de kelder van het complex.

Omgeving:
Gelegen in stadsdeel Buitenveldert nabij de Zuidas, een rustige buurt met veel groen voorzieningen, speeltuinen en andere recreatiemogelijkheden. Met op loopafstand het winkelplein Rooswijck met winkels als de Jumbo, Hergo, Bloemist, BCC, Restaurant La Brochette en de Kruidvat. Winkelen kunt u in het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, stadshart Amstelveen of in de Beethovenstraat. Even uitwaaien? Binnen 5 minuten zit u in het Amsterdamse Bos waar u heerlijk kunt genieten van de natuur. Aan de rand van het bos treft u Spa Zuiver. Genieten en relaxen is hier gegarandeerd! Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur hier is echter wel een parkeervergunning voor nodig. De ring A10 en A9 zijn goed te bereiken. De halte van metro 51 en tram 5 ligt naast de deur en zorgt voor een uitstekende verbinding met Amsterdam Zuid en de binnenstad.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: ca. 86 m
- Inhoud: 272 m3
- Bouwjaar: 1967
- Eigendomssituatie: Erfpacht tijdvak loopt tot 16-06-2039
- De canon zit bij de servicekosten inbegrepen, doch is er een bedrag van 111,88 fiscaal aftrekbaar
- Lidmaatschapsrecht
- Servicekosten 227,12 per maand
- Voorschot stookkosten 72,28 per maand
- Verwarming: Blokverwarming
- Warm water: centrale voorziening
- Berging in de onderbouw
- Oplevering: In overleg

Wil je bezichtigen: Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:30 uur. Op deze dagen zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur. Bezichtigen is mogelijk tijdens kantoortijden (9:00-19:00 uur) en na kantoortijden, dus ook 's avonds en in het weekend. Bel ons kantoor voor een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-05-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.