Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Astasiastraat 5 - 1 1035VG Amsterdam

Vraagprijs € 152.500 

Bewaar object

Omschrijving

Met koffie en de krant genieten van het ochtendzonnetje op je balkon, in de middag na een goede work-out een verfrissende douche nemen en in de avond bereid je de heerlijkste en gezondste maaltijden in de keuken en plof je wel verdiend op de bank, dat zien wij voor ons in dit appartement. Het appartement vraagt nog enige modernisering maar jij hebt twee rechterhanden die dit appartement om toveren tot een fijne thuishaven. Mogen wij je hier verwelkomen?

Indeling

Langs de voortuin loop je naar de entree van het centrale trappenhuis. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en intercom. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Binnenkomst is in een ruime hal. In de hal is een kast met daarin de meterkast en ook in de hal is het toilet. De doorzonwoonkamer is heerlijk licht! De woonkamer heeft een praktische indeling waardoor je de inrichting zo nu en dan kunt afwisselen. In de hoek is een handige opbergkast en via de deur is het balkon bereikbaar.

Er zijn twee fijne slaapkamers van een prima formaat. Je hebt alle ruimte om de kamers naar eigen behoeften in te richten. Je kunt ook denken aan een studeer-, werkkamer of walk-in-closet.

Via de entree lopen we door naar de keuken. De keuken is opgesteld in een recht blok en biedt voldoende werkblad. Vanuit de keuken is er toegang naar het tweede balkon. De badkamer is ook via de keuken te bereiken. In de badkamer is een ruime douchehoek en wastafel.

Er zijn twee balkons! Er is dus altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. Op de tweede verdieping is een flinke bergzolder.

Eigendomssituatie
Er is sprake van erfpacht. De erfpachtcanon is afgekocht tot 31-12-2045. Algemene voorwaarden 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon zal herzien worden per 1 januari 2046.

Bijzonderheden

- Woonoppervlakte ca 60 m2.

- Bouwjaar ca. 1955

- Veel bergruimte: grote zolder op de 2e verdieping en aparte schuur.

- Erfpacht afgekocht voor 50 jaar, tot 01-01-2046

- Servicekosten € 104,50 per maand

- Er is geen centrale verwarming, geen warmwatervoorziening

- Energielabel aanwezig

- Het betreft een voormalige huurwoning, de vaste notaris is Lubbers en Dijk.

- De woning is bestemd voor eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie.

- Eenmalige toetredingskosten tot de vve 90,75

Buurt
Het appartement ligt in de groene en gezellige wijk Kadoelen. Een wijk die volop in ontwikkeling is. Tot 1 augustus 1966 was Kadoelen deel van de gemeente Landsmeer en behoort nu tot Amsterdam. Er staan nu vrijstaande woningen en rijtjeswoningen. Verder tref je er de landerijen, manege en een sportcomplex. Het gebied grenst aan de Ringweg A10, nabij S 117. Winkelcentrum Molenwijk en het gezellige Buikslotermeerplein is op 10 minuten fietsafstand. Het recreatiegebied ’t Twiske is ook nabij. Tevens kun je in de buurt gratis parkeren en voldoende parkeergelegenheid.

Locatie
Het Stadsdeel Noord: Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek. Steeds meer mensen trekken vanwege deze contrasten naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is een bruisend gebied dat zich snel ontwikkelt. Het is met bijna 90.000 inwoners het grootste stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Stadsdeel Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROC’s.

Het Centrumgebied Het Centrumgebied is het hart van de wijk met de meeste bedrijvigheid. In- en om het centrum vind u 7 winkelcentra. Winkelcentrum “Boven ’t Y” is een overdekt winkelcentrum midden in Amsterdam Noord. Winkelcentrum “Boven ’t Y” biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels.


Sport en recreatie Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Voor een avondje uit hoeft u Noord niet meer uit. Wie toch liever uit eten gaat in het centrum van Amsterdam is hier dankzij de goede ov-verbindingen zo. En straks profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, deze wordt op het nabij gelegen Buikslotermeerplein aangelegd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 105 p/m
Aanmeldingsdatum
08-05-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Kadoelen heeft een landelijk karakter. De eerste bebouwing dateert van voor de oorlog. Kenmerkend voor de buurt is de Kadoelenweg, een lange kronkelende weg met aan beide zijden veel woningen uit de jaren dertig. Ten oosten van de Kadoelenweg liggen volkstuinen en sportvoorzieningen. Het gerenoveerde gemaal aan de Landsmeerderdijk is nu concertzaal en biedt werkplekken en kantoorruimte voor ondernemers en kunstenaars.