Asterweg 17 - 19 1031HL Amsterdam

Huurprijs € 146 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

- Zelfstandige en service units beschikbaar;
- Startklaar opleverniveau;
- Gratis parkeren voor huurder en bezoeker.

OBJECT
Kaap Noord verhuurt hoogwaardig afgewerkte kantoorunits onder flexibele voorwaarden en beschikt over diverse vergader- en overlegfaciliteiten waarvan zowel huurders als externe partijen gebruik kunnen maken. Gebruikers hebben toegang tot het glasvezelnetwerk en kunnen gratis parkeren op eigen terrein. Alle units zijn aangesloten op vloerverwarming en zijn voorzien van vloerbedekking, alarmsysteem, airco, brandalarm, mechanische ventilatie, databekabeling voor telefoon en data, verlichting, individuele groepenkast en video-deurbelsysteem.
De kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond en worden direct ontsloten via het binnenterrein. Het merendeel van deze units zijn verdeeld over twee verdiepingen. Deze bedrijfsruimten hebben allemaal een eigen entreehal met trap naar de eerste verdieping. Ook beschikken de meeste units over een overheaddeur voorzien van dubbelglas. Dit maakt dat de begane grond ruimte geschikt is om te gebruiken als kantoor maar ook bijvoorbeeld als showroom, workshop-, of vergaderruimte. De kantoorunits zijn afsluitbaar en worden turn-key opgeleverd.

LOCATIE
Kaap Noord is een business center gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers, bij het Shell Technology Center, Overhoeks en het Film Museum. Dit deel van de stad is sterk in opkomst (onder andere MTV Europe, HEMA en Red Bull hebben hier hun hoofdkantoor). Nieuwe bedrijvigheid, waaronder: creatieve-, nautische- en aan media gerelateerde bedrijven zijn hier ruimschoots te vinden. Het toekomstplan voor dit gebied is reeds geschreven: een functie van wonen en werken waar bedrijven en mensen zich graag willen vestigen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: Met het eigen vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via ring A10 op enkele autominuten afstand. Tevens is de IJ-tunnel in de nabijheid.
Openbaar vervoer: De opstapplaats van de pont naar het Centraal Station is op loopafstand. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Amsterdam.

PARKEREN
Het object heeft gratis eigen parkeervoorzieningen voor huurders en bezoekers.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Zelfstandige kantoorruimtes
Unit 17A10: 148 m / 1.800,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten,
Unit 17A7II: 74 m / 1.150,- per maand te vermeerderen met BTW, deze unit is inclusief servicekosten, gas en electra.
Units 19D: 64 m / 925,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten,

SERVICEKOSTEN:
175 voor units van 148 m, inclusief internet en water. Gas en electra dienen door de huurder zelf aangesloten te worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-02-2014
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen