Asterweg 17 - 19 1031HL Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 146 per m2/jaar

Bewaar object

Omschrijving

- Zelfstandige en service units beschikbaar;
- Startklaar opleverniveau;
- Gratis parkeren voor huurder en bezoeker.

OBJECT
Kaap Noord verhuurt hoogwaardig afgewerkte kantoorunits onder flexibele voorwaarden en beschikt over diverse vergader- en overlegfaciliteiten waarvan zowel huurders als externe partijen gebruik kunnen maken. Gebruikers hebben toegang tot het glasvezelnetwerk en kunnen gratis parkeren op eigen terrein. Alle units zijn aangesloten op vloerverwarming en zijn voorzien van vloerbedekking, alarmsysteem, airco, brandalarm, mechanische ventilatie, databekabeling voor telefoon en data, verlichting, individuele groepenkast en video-deurbelsysteem.

Zelfstandige kantoorruimten
De kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond en worden direct ontsloten via het binnenterrein. De units van 148 m zijn verdeeld over twee verdiepingen. Deze bedrijfsruimten hebben allemaal een eigen entreehal met trap naar de eerste verdieping. Ook beschikken de meeste units over een overheaddeur voorzien van dubbelglas. Dit maakt dat de begane grond ruimte geschikt is om te gebruiken als kantoor maar ook bijvoorbeeld als showroom, workshop-, of vergaderruimte. De kantoorunits zijn afsluitbaar en worden turn-key opgeleverd.

Serviced Offices
De serviced offices hebben gemeenschappelijke voorzieningen en is gelegen aan het parkeerdek op de tweede verdieping waar zich ook de centrale ingang bevindt. De kantoorunits zijn gegroepeerd rondom een centrale kern waarin zich gemeenschappelijke voorzieningen bevinden zoals een vergaderruimte, keuken/lunchruimte en de toiletgroepen maar ook een aantal overlegtafels en zitjes. Het opleveringsniveau is hoogwaardig. De kantoorunits zijn afsluitbaar en worden turn-key opgeleverd. De huurders en hun bezoekers kunnen gratis op het parkeerdek parkeren.

Alle units zijn aangesloten op vloerverwarming en zijn voorzien van vloerbedekking, alarmsysteem, airco, brandalarm, mechanische ventilatie, databekabeling voor telefoon en data, verlichting, individuele groepenkast en video-deurbelsysteem.
Kaap Noord draagt zorg voor het onderhoud, de beveiliging o.a. via camerabewaking en de schoonmaak van het (parkeer)terrein, de afvalinzameling, het glasvezelnetwerk, schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, de levering van gas, water en elektriciteit in zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de individuele units, de postbezorging, de naamsvermelding op de toegangsdeur en de deur van de eigen unit, brandblusvoorzieningen en aansluiting op het alarmsysteem.

LOCATIE
Kaap Noord is een business center gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers, bij het Shell Technology Center, Overhoeks en het Film Museum. Dit deel van de stad is sterk in opkomst (onder andere MTV Europe, HEMA en Red Bull hebben hier hun hoofdkantoor). Nieuwe bedrijvigheid, waaronder: creatieve-, nautische- en aan media gerelateerde bedrijven zijn hier ruimschoots te vinden. Het toekomstplan voor dit gebied is reeds geschreven: een functie van wonen en werken waar bedrijven en mensen zich graag willen vestigen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: Met het eigen vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via ring A10 op enkele autominuten afstand. Tevens is de IJ-tunnel in de nabijheid.
Openbaar vervoer: De opstapplaats van de pont naar het Centraal Station is op loopafstand. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Amsterdam.

PARKEREN
Het object heeft gratis eigen parkeervoorzieningen voor huurders en bezoekers.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Zelfstandige kantoorruimtes
Unit 19D12: 189 m / 2.759,- per maand te vermeerderen met BTW ALL IN - serviced office,
Unit 17A10: 148 m / 1.800,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten - zelfstandige kantoorruimte,
Unit 17A7II: 74 m / VERHUURD
Units 19D: 64 m / VERHUURD

SERVICEKOSTEN:
175 voor units van 148 m, inclusief internet en water. Gas en electra dienen door de huurder zelf aangesloten te worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-02-2014
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Buiksloterham

Buiksloterham is een bijzonder en waterrijk gebied in Amsterdam-Noord met veel potentie en heeft een mooie centrale ligging in de stad aan de zonnige kant van het IJ. In 2014 kreeg Buiksloterham pas haar eerste bewoners. De komende jaren zal er op de kavels in Buiksloterham volop gebouwd worden en wordt het gebied getransformeerd tot een duurzaam gebied waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Naar verwachting wordt dit over zo'n tien jaar afgerond.

Kaart

Nabijgelegen