Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Asterweg 17 - 19 1031HL Amsterdam, Buiksloterham

Huurprijs € 900 per maand

Bewaar object

Omschrijving

- Zelfstandige en service units beschikbaar;
- Startklaar opleverniveau;
- Gratis parkeren voor huurder en bezoeker.

OBJECT
Kaap Noord verhuurt hoogwaardig afgewerkte kantoorunits onder flexibele voorwaarden en beschikt over diverse vergader- en overlegfaciliteiten waarvan zowel huurders als externe partijen gebruik van kunnen maken. Gebruikers hebben toegang tot het glasvezelnetwerk en kunnen gratis parkeren op eigen terrein.

ZELFSTANDIGE UNITS
De kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond en worden direct ontsloten via het binnenterrein. De bedrijfsruimten hebben allemaal een eigen entreehal met trap naar de eerste verdieping. Ook beschikken deze meeste units over een overheaddeur voorzien van dubbelglas. Dit maakt dat de begane grond ruimte geschikt is om te gebruiken als kantoor maar ook bijvoorbeeld als showroom, workshop-, of vergaderruimte.

SERVICED OFFICES
De serviced offices hebben gemeenschappelijke voorzieningen en zijn gelegen aan het parkeerdek op de tweede verdieping waar zich ook de centrale ingang bevindt. De kantoorunits zijn gegroepeerd rondom een centrale kern waarin zich gemeenschappelijke voorzieningen bevinden zoals een vergaderruimte, keuken/lunchruimte en de toiletgroepen maar ook een aantal overlegtafels en zitjes. Het opleveringsniveau is hoogwaardig. De kantoorunits zijn afsluitbaar en worden turn-key opgeleverd. De huurders en hun bezoekers kunnen gratis op het parkeerdek parkeren.

LOCATIE
Kaap Noord is een business center gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers, bij het Shell Technology Center, Overhoeks en het Film Museum. Dit deel van de stad is sterk in opkomst (onder andere MTV Europe, HEMA en Red Bull hebben hier hun hoofdkantoor). Nieuwe bedrijvigheid, waaronder: creatieve-, nautische- en aan media gerelateerde bedrijven zijn hier ruimschoots te vinden. Het toekomstplan voor dit gebied is reeds geschreven: een functie van wonen en werken waar bedrijven en mensen zich graag willen vestigen.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer: Met het eigen vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar via ring A10 op enkele autominuten afstand. Tevens is de IJ-tunnel in de nabijheid gelegen.
Openbaar vervoer: De opstapplaats van de pont naar het Centraal Station is op loopafstand. Binnen 10 minuten bent u in het centrum van Amsterdam.

PARKEREN
Het object heeft gratis eigen parkeervoorzieningen voor huurders en bezoekers.

Serviced Offices:
- 19D12 - unit 9: 58 m². Per maart 2019 beschikbaar.
Huurprijs per maand: € 975,00 (3 jaar) / € 1.025,00 (2 jaar) te vermeerderen met BTW en servicekosten a € 270,00.
- 19D12 - unit 10: 52 m². Per direct beschikbaar.
Huurprijs per maand: € 900,00 (3 jaar) / € 950,00 (2 jaar) te vermeerderen met BTW en servicekosten a € 247,00.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-09-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.