Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Astronautenlaan 102 5702GP HELMOND, Eeuwsels

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

Online executieveiling, 30 oktober 2018 vanaf 13:00 uur

Object
Tussenwoning aan de Astronautenlaan 102 5702 GP Helmond

Inleiding
Executoriale verkoping (ex art. 3:268 jo 3:254 BW) op 30 oktober 2018 vanaf 13.00 uur, online veiling via www.nationalevastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan C'M'S' Derks Star Busmann N.V.

Bezichtiging
9 oktober 2018 16:00 – 17:00 uur en/of 23 oktober 2018 16:00-17:00 uur
Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het inplannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via 020 589 30 10.

Omschrijving
Eengezinswoning, tussenwoning met tuinberging.

Gebruik
De woning is niet in gebruik en wordt leeg opgeleverd.

Locatie
Gelegen in een woonwijk op loopafstand van winkels en scholen.

Bereikbaarheid
In de nabijheid van lokale uitvalswegen en circa 12 kilometer van de rijksweg A67.

Indeling
Begane grond: Hal, meterkast, halfopen eetkeuken met keukeninrichting in hoekopstelling, ruimte met trapopgang naar de verdieping, portaal, toilet met fontein, woonkamer met loopdeur naar de tuin.
1e verdieping: Overloop, diepe vaste kast, 3 slaapkamers voorzien van laminaatvloeren, c.v.-ruimte, badkamer voorzien van ligbad, toilet, vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine.
Wandafwerking grotendeels granol. Slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaatvloeren.

Woonoppervlakte
Ca. 108 m2 (bron BAG-viewer)

Voorzieningen
Voorzieningen zijn aanwezig.

Bouwjaar
Ca. 1972 (bron BAG-viewer)

Bouwaard
Voor- en achtergevel voorzien van beplating, het dag gedekt met bitumen, houten kozijnen gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Milieu
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Ondergrondse tank
Voor zover aan verkoper bekend is/zijn in het object geen ondergrondse tank(s) voor het opslaan van milieuonvriendelijke (vloei)stoffen aanwezig.

Bestemming
Het object heeft de bestemming wonen.

Bijzonderheden
Verkoper beschikt niet over een energielabel of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.
Koper dient zichzelf ervan te vergewissen dat het verkochte (inclusief installaties) beschikt over de normale en door koper specifiek gewenste eigenschappen. Verkoper staat er niet voor in dat het verkochte (inclusief installaties) bij de eigendomsoverdracht de feitelijke eigenschappen zal bezitten die voor het normale c.q. het door koper specifieke beoogde gebruik nodig zijn. Elk risico dat dit gebruik niet mogelijk of toegestaan zal zijn, is voor rekening van de koper. Koper dient genoegzaam bekend zijn met de staat van het verkochte, de zich daarop bevindende opstallen alsmede de fundering daarvan. Koper zal verkoper niet aanspreken voor eventuele aan het verkochte (inclusief installaties) geconstateerde of te constateren (verborgen) (technische) gebreken en tekortkomingen, door welke oorzaak ook ontstaan.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde object niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk op de zesde werkdag na de afslag voor 17:00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.nationalevastgoedveiling.nl en www.veilingnotaris.nl

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer
Onder andere de door ons opgegeven maten zoals woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief en niet conform de NEN2580 opgemeten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Tussenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
108 m²
Perceeloppervlakte
133 m²
Inhoud
320 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Kaart Astronautenlaan 102 5702GP HELMOND, Eeuwsels

naar Astronautenlaan 102 5702GP HELMOND, Eeuwsels
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand