Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Asveldweg 11 en 19 7556BR HENGELO

Vraagprijs € 2.600.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Een zelfstandig kantoor-/bedrijfsgebouw met een totaal vloeroppervlak ter grootte van circa 4.960 m v.v.o., waarvan circa 1.100 kantoorruimte en circa 3.860 m2 bedrijfsruimte inclusief een entresol van 850 m2. Direct grenzend aan het kantoor-/bedrijfsgebouw bevindt zich een parkeergelegenheid geschikt voor 36 parkeerplaatsen.

Tevens hoort bij het object een parkeerterrein, gelegen tegenover het kantoorgebouw, met een kadastrale oppervlakte van circa 1.085 m2.

Het te verkopen object is thans nog in gebruik maar vanwege verplaatsing van de bedrijfsactiviteiten is besloten tot verkoop over te gaan. Het geheel wordt vrij van huur en gebruik geleverd.

LIGGING
Door de centrale ligging in het centrum van Twente is Hengelo een uitstekende vestigingslocatie voor zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal opererende bedrijven. Beeldbepalende bedrijven in Hengelo zijn onder meer Thales Nederland, Akzo Nobel Chemicals, Stork Thermeq, Eaton, Twence Afvalverwerking en Ikea. De meest voorkomende bedrijfsactiviteiten zijn metaalbewerking, elektronica, chemische industrie, logistiek, beton- en asfaltproductie, afvalverwerking, groothandel en automobielbedrijven. Maar ook zakelijke diensverlening is sterk vertegenwoordigd.
Het object is gelegen op het zeer goed bereikbare bedrijventerrein Westermaat, direct gelegen aan de A1. De omliggende bebouwing kenmerkt zich veelal door kleinschalige bedrijfsbebouwing.

PARKEREN
Parkeren vindt plaats op de eigen terrein (36 parkeerplaatsen direct bij de kantoor-/bedrijfsruimte) en een groot aantal op het aangrenzende eigen parkeerterrein.

VERKOOPCONDITIES

KOOPSOM
De vraagprijs is bepaald op 2.600.000 (zegge: tweemiljoen zeshonderdduizend euro).

LEVERING
De levering zal kosten koper, vrijgesteld van omzetbelasting geschieden. Alle kosten, alsmede de overdrachtsbelasting verband houdende met de op te stellen koopovereenkomst en de akte van levering van het verkochte zijn voor rekening van koper

NOTARIS
Notaris is door koper aan te wijzen. Verkoper zal zich in deze mogelijk laten adviseren door haar eigen notaris en/of jurist

TRANSPORTDATUM
Nader overeen te komen echter op korte termijn mogelijk.

OPLEVERING
Het gebouw wordt in huidige staat opgeleverd en voorts vrij van huur en gebruik. Koper dient zelf nader onderzoek te doen naar de bouwkundige en/of technische staat van het gekochte. Verkoper is jegens koper nimmer aansprakelijk voor gebreken (zichtbaar of onzichtbaar) en geeft geen garanties dienaangaande.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom dient gesteld te worden binnen 3 werkdagen na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst.

BIJZONDERHEDEN
Als voorbehoud voor deze verkoop (inclusief de koop-/leveringsakte) geldt dat de verkoper zich het recht van goedkeuring van haar directie voorbehoudt.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-08-2016
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
1.100 m²
Opp bedrijfshal
3.860 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Asveldweg 11 en 19 7556BR HENGELO

naar Asveldweg 11 en 19 7556BR HENGELO
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand