Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Avercampstraat 35 1072RA Amsterdam, Lizzy Ansinghbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

PUUR* WONEN!
FANTASTISCH GELEGEN 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 51M2 MET TERRAS EN TUIN AAN DE AVERCAMPSTRAAT IN DE BRUISENDE PIJP.

Op een rustige maar centrale locatie in de Pijp vind je dit leuke appartement met een heerlijk terras aan de voor en achterzijde van 12m2. De woning is praktisch ingedeeld en heeft twee (bijna gelijkwaardige) slaapkamers aan de achterzijde. Heerlijke woonkamer met open keuken. De woning heeft een separate berging van 5m2 in de onderbouw, ruim genoeg voor meerdere fietsen.

Indeling:
Vanaf straatniveau is er een eigen trap naar het appartement op de bel-etage met balkon/terras aan de voorzijde. Eigen voordeur met toegang tot hal met ruimte voor een ruime kapstok. De woonkamer met een strakke witte keuken voorzien 5-pits gasfornijs, vaatwasser en een koelkast is aan de voorzijde gelegen. De twee ruime slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en hebben toegang tot het terras van 12m2 met de daar achtergelegen privé tuin. De badkamer is voorzien van douche, wasmachine aansluiting, wastafel en toilet. De berging van ca. 5m2 bevindt zich in de onderbouw.

Omgeving:
Gelegen in een rustige straat in de populaire en dynamische buurt de Pijp is deze waanzinnige woning gelegen. Nabij het sfeervolle Van Der Helstplein en het groene Sarphatipark! Voor uw dagelijkse boodschappen vindt u de AH op loopafstand op het Cornelis Troostplein. De gezellige drukte van de buurt vindt u op loopafstand. In de omgeving zijn vele leuke cafés en restaurants te vinden. De Albert Cuyp, de bekendste markt van Nederland, ligt op 5 minuten loopafstand en met mooi weer is het heerlijk toeven in het nabijgelegen Sarphatipark. Het appartement heeft een prima ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (tramlijn 3,12 en buslijn 65), uitvalswegen A2 en A10 en binnenkort de halte van de Noord-Zuid lijn op 5 minuten lopen.

Erfpacht:
Het appartement is gelegen op erfpacht met een afgekochte kanon tot 2050. De huidige periode loopt van 01-12-2000 tot 30-11-2050. De Algemene Bepalingen erfpacht 1994 zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
* Gelegen op afgekochte erfpacht (2050)
* Ruim terras 12m2
* Energielabel B
* Goed geisoleerd
* Twee gelijk waardige slaapkamers
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten €98,51 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en documentatie over de woning zijn aanwezig op onze eigen website

* ENGLISH *

PUUR LIVING!
FANTASTIC LOCATED 3-ROOM APARTMENT OF CA. 51M2 WITH TERRACE AND GARDEN AT THE AVERCAMP STREET IN THE PIJP.

In a quiet but central location in the Pijp you will find this nice apartment with a lovely terrace at the front and back of 12m2. The house is practically divided and has two (almost equivalent) bedrooms at the rear. Lovely living room with open kitchen. The house has a separate storage room of 5m2 in the basement, spacious enough for several bikes.

Layout:
From street level there is a private staircase to the apartment on the first floor with balcony / terrace at the front. Private front door with access to hall with space for a spacious coat rack. The living room with a sleek white kitchen with 5-burner gas hob, dishwasher and fridge is located at the front. The two spacious bedrooms are located at the rear and have access to the 12m2 terrace with the private garden located behind it. The bathroom has a shower, washing machine connection, sink and toilet. The storage room of approx. 5m2 is located in the basement.

Surroundings:
Located in a quiet street in the popular and dynamic neighborhood De Pijp, this amazing house is located. Near the atmospheric Van Der Helstplein and the green Sarphatipark! For your daily shopping you will find the AH within walking distance on the Cornelis Troostplein. The cozy bustle of the neighborhood is within walking distance. There are many nice cafes and restaurants in the area. The Albert Cuyp, the most famous market in the Netherlands, is a 5-minute walk away and in good weather it is lovely to stay in the nearby Sarphatipark. The apartment is well located for public transport (tram 3, 12 and bus 65), roads A2 and A10 and the stop of the North-South line at 5 minutes walk.

Ground lease:
The apartment is located on lease with a surrendered cannon until 2050. The current period runs from 01-12-2000 to 30-11-2050. The General Provisions ground lease 1994 apply.

Particularities:
* Located on surrendered leasehold (2050)
* Spacious terrace 12m2
* Energy label B
* Well isolated
* Two equally worthy bedrooms
* Healthy and active VvE
* Service costs € 98.51 per month
* Delivery in consultation

A comprehensive brochure and documentation about the property are available on our own website
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.