Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Azaleastraat 22 1171WJ Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

Bewaar object

Omschrijving

In de rustige, kindvriendelijke woonwijk Akerveld gelegen ruime en goed onderhouden eengezinswoning op een ruim perceel van 146 m met zonnige achtertuin op het zuidoosten.
De woning is ingedeeld met een entree met toegang tot de woonkamer, het toilet en de meterkast. De tuingerichte woonkamer biedt toegang tot de tuin en de open keuken. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer. De moderne witte keuken uit 2014 is uitgevoerd met een kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder een zeer royale (ouder)slaapkamer. De moderne badkamer is uit 2010 en is uitgevoerd met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een zwevend toilet. De grote tweede verdieping is in 2002 uitgebreid met twee dakkapellen en ingedeeld in twee ruime slaapkamers, een overloop met wasmachine-aansluiting en toegang tot een bergvliering. De nette voor- en achtertuin zijn bestraat met sierbestrating.
In de achtertuin (ligging op het zuidoosten) staat een stenen schuur en een houten blokhut, beiden voorzien van elektra. De tuin is aangelegd met borders met vaste beplanting, voorzien van een achterom, buitenkraan en een elektrisch zonnescherm.
De woning is in 2002 uitgebreid met twee grote dakkapellen, in 2010 is de badkamer gemoderniseerd en in 2014 is de keuken vernieuwd. De Cv-ketel is uit 2012 en de gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Kortom: een goed onderhouden en gemoderniseerde woning die indien gewenst direct te betrekken is.
De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonwijk, Akerveld, nabij een park, diverse basisscholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. O.a. Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Schiphol zijn goed bereikbaar. Onbetaald parkeren op de openbare mogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
De inhoud van de woning bedraagt circa 408 m, de woonoppervlakte circa 125 m; externe bergruimte circa 12 m. Er is een Meetrapport aanwezig door een extern bureau uitgevoerd, conform de branche brede meetinstructies op basis van de NEN2580.
De woning is gebouwd omstreeks 1989.
De meterkast is voorzien van 4 groepen en een aardlekschakelaar. Glasvezel aanwezig.
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels combi Cv-ketel (merk Remeha, type Avanta CW5, geplaatst in mei 2012). De ketel wordt jaarlijks onderhouden.
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie.
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden. In 2002 zijn de dakkapellen aan de voor- en achterzijde geplaatst met meranti draaikiepramen en materiaal buitenzijde trespa. Tevens is in 2002 de vliering aangebracht. De badkamer is in 2010 vernieuwd; de keuken is vernieuwd in 2014 (koelkast uit circa 2013, overige apparatuur uit 2014).
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Kadastrale gegevens gGemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 9159, groot 1 are en 46 centiare.
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend betreffende olietank/bodemverontreinigingen/asbesthoudende materialen.
De woning heeft een voorlopig energielabel C. Verkoper zal aan koper voor de datum van levering een definitief energielabel overhandigen.
Oplevering in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat met circa 1 week na een mondelinge overeenstemming de koopakte bij de notaris ondertekend dient te worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-06-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
125 m²
Perceeloppervlakte
146 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Kaart Azaleastraat 22 1171WJ Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

naar Azaleastraat 22 1171WJ Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand