Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Azaleastraat 36 1032BW Amsterdam, Bloemenbuurt Noord

Vraagprijs € 300.000 

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

ENGLISH TRANSLATION BELOW

*Lichte bovenwoning * Eigen entree * Goede afwerking * Externe berging * Ruim balkon * Zolderberging * Jaren '20 architectuur * Canon vooruitbetaald tot 2055 *

Wij hebben een sfeervolle bovenwoning in de verkoop! Het lichte 3-kamer appartement met bergzolder en externe berging is gelegen in de rustige Bloemenbuurt van het gezellige Amsterdam Noord. Deze comfortabele woning van ca. 71m is in de afgelopen twee jaar grotendeels gerenoveerd en maakt deel uit van een gezonde, actieve en professioneel beheerde VvE.

De buurt is ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, grenst aan het langgerekte Noorderpark en heeft een vriendelijke uitstraling. Het Noorderpark ligt op circa 2 minuten loopafstand van de woning, waar je in de zomerperiode heerlijk kunt recreren. In de directe omgeving zijn diverse winkelcentra, zoals het Mosveld, De Banne en Buikslotermeerplein waar je voor een dagelijkse boodschap terecht kunt en natuurlijk de geliefde Van Der Pekstraat met zijn markt. Verder vind je in de nabije omgeving diverse horeca gelegenheden, zoals Pllek, Loetje aan het IJ en Noorderlicht. De bereikbaarheid is goed vanaf de ringweg A-10 en de IJ-tunnel. Daarnaast fiets je in 6 minuten naar het pontje naar het centrum en ligt de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn op 10 minuten loopafstand! Parkeren kan gewoon voor de deur, met parkeervergunning tegen een laag tarief.


Indeling:

Begane grond:
Eigen entree met toegang tot de eerste verdieping. Externe berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar de royale en lichte woonkamer aan de voorzijde en de ruime eetkeuken aan de achterzijde. Vanaf hier is er toegang tot het brede balkon met uitzicht over de binnentuinen. De keuken is voorzien van een net keukenblok met inbouwapparatuur. Verder ligt er een fraaie parketvloer en zijn de wanden en het plafond recentelijk opnieuw strak en licht afgewerkt. Alle buitenramen en kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof, voorzien van dubbele beglazing en ventilatieroosters voor en achter. Via de overloop gaat de trap omhoog naar de tweede etage.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers, de badkamer voorzien van douche en wastafel en de separate toiletruimte met fontein. Er bevindt zich een wasmachineaansluiting in de badkamer als in de slaapkamer aan de achterzijde. Tijdens de renovatie in 2018 is de verdieping voorzien van een nieuwe CV-ketel, inbouwkast op de overloop, nieuwe laminaat vloer, nieuwe deuren, inbouwspots, stuc- en schilderwerk en isolatie. De overloop biedt toegang de ruime bergzolder middels een vlizotrap.

Omgeving:
Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte: Circa 71m
- Inhoud: 254m
- Bouwjaar: 1925
- Servicekosten: 90,80 per maand
- Eigendomssituatie: Canon vooruitbetaald tot 2055
- Kadastrale gegevens: AMSTERDAM K 8728 A31
- Nieuwe CV-ketel, Atag 2018
- Warm water en verwarming d.m.v. CV-ketel
- Externe berging
- Oplevering: In overleg

Mocht u interesse hebben in deze leuke bovenwoning, neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die jou begeleidt bij het aankoopproces. Indien er specifieke wensen zijn omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------ENGLISH------------
*Bright upper house * Private entrance * Good finishing * External storage * Spacious balcony * Storage attic * 20s architecture * Ground rent paid until 2055 *

We have an atmospheric upper house for sale! The bright 3-room apartment with storage attic and external storage is located in the tranquil Bloemenbuurt of the convivial district Amsterdam Noord. This comfortable house of approx. 71m was largely renovated in the recent two years and is part of a healthy, active and professionally managed HOA.

The neighbourhood is spaciously set up with lots of green amenities, adjacent to the elongated Noorderpark, and it has a friendly character. Noorderpark is situated at approx. 2 minutes walking distance from the house, which is great for recreation in the summer period. There are various shopping centres in the direct vicinity, such as Mosveld, De Banne and Buikslotermeerplein, where you can go for daily groceries, and of course the beloved Van Der Pekstraat with its market. Furthermore, there are various catering establishments in the direct vicinity, such as Pllek, Loetje aan het IJ and Noorderlicht. There is good accessibility from the A-10 ring road and the IJ-tunnel. In addition, you can cycle to the centre in 6 minutes to the ferry, and the stop Noordpark of the Noord-Zuidlijn is at 10 minutes walking distance! Parking is possible in front of the door, with parking permit for a low rate.

Layout:

Ground floor:

Private entrance with access to the first floor. External storage.

First floor:

Landing with access to the generously sized and bright living room at the front side and the spacious kitchen diner at the back. From here there is access to the wide balcony with view on the courtyards. The kitchen features a neat kitchen block with built-in appliances. Furthermore, there is a beautiful parquet floor and the walls and ceiling were recently again smoothly and brightly finished. All outside windows and window frames are done in plastic, featuring double glazing and ventilation grids at the front and back. The stairs lead upwards from the landing to the second floor.

Second floor:

Landing with access to the two spacious bedrooms, the bathroom featuring shower and washstand and the separate toilet space with washbasin. There is a washing machine connection in the bathroom as well as in the bedroom at the back. During the renovation in 2018, the upper floor was fitted with a new central heating boiler, built-in closet on the landing, new laminate flooring, new

doors, built-in spots, plastering and painting work and insulation. The landing provides access to the spacious storage attic by means of loft ladder.

Vicinity:

Details:

- Living area: Approx. 71m

- Content: 254m

- Construction year: 1925

- Service costs: 90.80 per month

- Ownership situation: Ground rent paid until 2055

- Cadastral information: AMSTERDAM K 8728 A31

- New central heating boiler, Atag 2018

- Hot water and heating by means of central heating boiler

- External storage

- Transfer: in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder