Vorige | Volgende

Baambrugse Zuwe 117 * 3645AC Vinkeveen, Baambrugse Zuwe

Omschrijving

Ontwerp en bouw uw eigen droomvilla op deze royale kavel direct aan de Vinkeveense Plassen. De bouwmogelijkheden voor een vrijstaande woning zijn grandioos doordat het bouwblok in het bestemmingsplan ruim 130 mē is, met een maximale goothoogte van 8 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter boven de goot. En als dat nog niet genoeg is dan kunt u buiten het bouwblok nog gebruik maken van de mogelijkheden om uit, bij, of aan te bouwen.

Het perceel eigen grond heeft een kadastrale oppervlakte van 1.030 mē en omvat naast een vrijstaande woning die ook gemoderniseerd kan worden een fraai aangelegde tuin met onderheide paden en terrassen, een terrasoverkapping en een botenhuis.

Vanaf deze prachtige stek kunt u in een dag een vaartocht maken naar Amsterdam of Utrecht en bent u in slechts 20 autominuten in het bruisende centrum van Amsterdam.

Zwemmen, varen, zeilen, suppen, schaatsen, heerlijk toch, de Vinkeveens plassen aan uw achtertuin!

Wilt u meer weten over de (bouw)mogelijkheden van Baambrugse Zuwe 117 te Vinkeveen, neem dan gerust contact op met Makelaar Arnold de Groot 06-20151548.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder