Vorige | Volgende

Baambrugse Zuwe 174 * 3645AL Vinkeveen, Baambrugse Zuwe

Vraagprijs € 1.750.000 

Omschrijving

Of u nu kiest voor nieuwbouw of renovatie, in beide gevallen bent u verzekerd van het allermooiste uitzicht over de Vinkeveense Zuidplas. Dat uitzicht heeft u vanaf een perceel eigen grond van maar liefst 2600 vierkante meter met een waterfrontbreedte van 56 meter. Het kadastrale perceel heeft een oppervlakte van 8.906 vierkante meter en omvat, naast het genoemde perceel, ook water met de tegenover gelegen legakker.
In de zomer de plek voor een verkoelende duik in het kraakheldere water of een stukje varen in de avondzon. In de winter genieten van het uitzicht over de uitgestrekte plassen en als het echt heel hard heeft gevroren wellicht een schaatstochtje. Het ultieme gevoel van vrijheid.
Ondanks de heerlijke rust van dit waterrijke natuurlandschap bent u in circa 20 minuten met de auto in Amsterdam voor een theatervoorstelling of om te winkelen. Ook andere bestemmingen, zoals o.a. Schiphol, zijn door de infrastructuur uitermate goed te bereiken.
Alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, sportgelegenheden en supermarkten kunt vinden in de nabij gelegen dorpse kernen van Abcoude en Vinkeveen.

De vrijstaande woning valt onder het type semi-bungalow en heeft dus een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Daarnaast bevinden zich hier nog een woonkamer met open keuken en schuifpui naar het onderheide terras, een toilet, een wasruimte en de inpandig bereikbare dubbele garage. Op de verdieping zijn er vier slaapkamers waarvan twee met balkon, en een badkamer.

De woning verkeert constructief in prima staat, maar naar verwachting zal een nieuwe eigenaar de woning grondig willen moderniseren of vervangen voor een luxe villa. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een nieuw te bouwen villa dan is het goed om te weten dat de bouwmogelijkheden, zoals vastgelegd in het bestemmingsplan, bijzonder ruim zijn. Het bouwblok is ongeveer 900 vierkante meter groot. Daarbinnen mag een hoofdgebouw worden gebouwd met een maximale goothoogte van 7 meter en een maximale bouwhoogte van 3 meter boven de goot. En gezien de ruime variatie aan bouwstijlen op de Baambrugse Zuwe, bent u redelijk vrij in uw ontwerpkeuze. Ook bijgebouwen zoals een berging, botenhuis of zwembad behoren tot de mogelijkheden.

Laat u uw droom in vervulling gaan? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een bezichtiging wenst. Bel of app op nummer 0297-236219.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-11-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder