Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baanbrugsteeg 1 E 1013HM Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

Bewaar object

Omschrijving

OP TOPLOCATIE IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM MOGEN WIJ U DIT HEERLIJKE APPARTEMENT AANBIEDEN

Het appartement is gelegen op een unieke plek in de Jordaan tussen de Haarlemmerdijk en de Vinkenstraat.

Door de mooie hoekligging van het appartement heeft het zowel zicht op de rustige Baanbrugsteeg als uitzicht op de gezellige Haarlemmerdijk!

Locatie
De gezellige Haarlemmerdijk is gelegen in een bruisend deel van de Haarlemmerbuurt. Alle denkbare voorzieningen zijn nabij; winkels voor je dagelijkse boodschappen maar ook vele trendy winkeltjes, restaurants en leuke cafés. Elke zaterdag en maandag zijn er gezellige markten op de Noordermarkt en op de aangrenzende Westerstraat en Lindengracht. Tevens is het appartement dichtbij het prachtige en populaire Westerpark, cultuur op het Westergasterrein met festivals en de vele cafés, restaurantjes en terrassen. Het Centraal Station bereik je in 5 fietsminuten. Ook Amsterdam Noord is eenvoudig te bereiken middels de IJ-veren (pontjes). Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen, en voor de auto zijn er uitstekende verbindingen met de ring A10.

Indeling:
Hoofdentree met bellentableau is in de Baanbrugsteeg, middels de spiltrap bereikt u op de tweede verdieping het appartement. Via de hal bereikt u de badkamer, de CV-ruimte, aparte wasmachine ruimte en via de hal betreedt u de keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, vierpits gaskookplaat, koelkast. Vanuit de keuken loop je door naar de woonkamer met grote eethoekopstelling. De woonkamer heeft 2 grote openslaande deuren richting de Haarlemmerdijk. Zo kunt u heerlijk van het zonnetje genieten en de gezelligheid van Haarlemmerdijk ervaren. Via de woonkamer heeft u ook toegang tot het fijne balkon uitkijkend op de rustige Baanbrugsteeg.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer.

Op de begane grond bevindt zich de eigen berging.

Straatnaamverklaring Baanbrugsteeg: Genoemd naar het pand “Baembrugge” blijkens een koopakte van 1644 gelegen aan de Haarlemmerdijk op de hoek van deze steeg.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)


Kortom heerlijk wonen in een rustig appartement op een bruisende locatie in Amsterdam!
Ideaal voor starter(s) en als belegging voor studerende kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.


Woonoppervlakte
Het woonoppervlak bedraagt 41 m˛, exclusief de berging (2,3 m2)
In gemeten volgens de NEN2580, het meetrapport is uiteraard beschikbaar.

Bouwjaar
Het bouwjaar van deze woning is 1997.

Eigendomssituatie grond
De woning is gelegen op erfpacht-grond (afgekocht tot 2046).

Kenmerken
• Hoekligging!
• Separate (fiets) berging aanwezig
• Diverse voorzieningen op loopafstand
• Kleinschalig appartementencomplex (5 leden)
• VVE-bijdrage € 100,-
• Loopafstand divers openbaar vervoer (Centraal Station)
• A10 snel bereikbaar
• Oplevering in overleg

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-05-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
41 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Haarlemmerbuurt

De Haarlemmerbuurt is het deel van het centrum van Amsterdam tussen de Brouwersgracht, het stukje van het Singel naar het IJ, de Houtmankade en de Zoutkeetsgracht. Hierin liggen ook de Westelijke Eilanden en Wester- en IJdok. De Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk lopen als ader door dit deel van Amsterdam heen en ze bieden tegelijkertijd een belangrijk en gevarieerd winkelgebied dat populair is bij zowel bewoners als bezoekers. Kenmerkend voor deze buurt is de mix van wonen, werken, winkels en horeca. Rust in het centrum: de Westelijke Eilanden De Westelijke Eilanden bestaan uit de Planciusbuurt, Prinseneiland, Realeneiland en Bickerseiland. Het is een rustig woongebied midden in het centrum van Amsterdam, waar ook gewerkt wordt, vooral in de creatieve sector. De historische structuur is nog goed zichtbaar: er zijn nog werven en wonen doet men ‘op’ de eilanden. Wonen in lofts aan het IJ Het relatief jonge Westerdokseiland is vooral een woongebied. Aan het begin van de 21e eeuw werden hier nieuwbouwwoningen en werkplekken opgeleverd. De ligging is fenomenaal; enerzijds is er het water van het Westerdok, met uitzicht op het Prinseneiland. Aan de andere zijde kijkt men uit over het IJ, met aan de rechterzijde het Centraal Station. Grootstedelijk en bijna New York-fähig. Enkele jaren geleden is aan de IJkant ook het IJdok opgetrokken. Hier vind je restaurants, andere horeca en kantoren. Het is tevens de plek waar het Paleis van Justitie zetelt.

Kaart Baanbrugsteeg 1 E 1013HM Amsterdam, Haarlemmerbuurt West

naar Baanbrugsteeg 1 E 1013HM Amsterdam, Haarlemmerbuurt West
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand