Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier

Vraagprijs € 600.000 

Bewaar object

Omschrijving

Volledig gerenoveerd 3-kamer appartement van ca. 104 m² met prachtig uitzicht op de Kostverlorenvaart in de gewilde Baarsjes!

Het appartement dat intern volledig is gerenoveerd geniet erg veel privacy door de ligging aan het water. Er zijn twee ruime slaapkamers, een luxe keuken en badkamer. Door de gehele woning ligt een mooie houten vloer. Verder is er een lift aanwezig.

Indeling:
Via de trap of lift bereikt u de entree. U komt binnen in de hal op de tweede verdieping. Deze centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer met de half open keuken en balkon. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een koel -en ijskast, vaatwasser en een combi magnetron/oven. Vanaf de woonkamer, keuken en balkon kijkt u uit op het water en de tegenovergelegen Kinderboerderij Zimmerhoeve. Dit zorgt voor veel privacy en een vrij weids uitzicht. Via de centrale hal heeft u toegang tot de ruime twee slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers hebben uitzicht op de Kostverlorenvaart. De badkamer is voorzien van een inloop stortdouche, wastafel, design radiator en genoeg inbouwkasten.
In de hal treft u een separaat toilet met fonteintje en een ruimte meterkast. Op de begane grond is nog een bergruimte aanwezig.

Locatie
De woning is gelegen op een geliefde locatie door de vele hotspots die Amsterdam te bieden heeft.
De buurt beschikt over alle benodigde faciliteiten, zo kunt u er voor de dagelijkse boodschappen terecht bij de vele winkels in de levendige Kinkerstraat. Op loopafstand vind je fijne tentjes zoals restaurant Edel, Café Kostverloren, Partisan, Bar Spek, etc. Voor nog veel meer restaurantjes, cafés en De Hallen is Oud-West ook dichtbij en voor leuke speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat een aanrader. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Kate markt of op de hippe Jan Eef.

Tevens ben je met de fiets binnen tien minuten in de Jordaan of het Centrum van Amsterdam. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijn 7, 13 en 17) en met de auto is de ring A-10 met vijf minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- Volledig hoogwaardig gerenoveerd;
- Woonruimte ca. 104 m2;
- Vrij uitzicht en dus veel privacy;
- Twee grote slaapkamers;
- Complex met lift;
- Diep balkon;
- Afgekochte erfpacht tot mei 2047;
- Servicekosten 117,62 per maand;
- Restitutie overdrachtsbelasting ten gunste van verkoper;
- Project notaris Hartman LMH;
- Verkoper heeft het pand ontwikkeld en dus nooit zelf bewoond.
++++++++++

Completely renovated 3-room apartment of approx. 104 m² with a beautiful view of the Kostverlovenvaart in the popular Baarsjes.

The apartment has internally completely been renovated and has a lot of privacy because it is located next to the water. There are two spacious bedrooms, a luxury kitchen and bathroom. Throughout an entire house is a wooden floor. The complex has an elevator.

Lay-out:
The apartment is accessible by stairs or elevator. You enter the apartment on the seconf floor. This central hall gives access to all rooms. At the front of the apartment is the living room with the half open kitchen and balcony. The kitchen is equipped with appliances such as a fridge and refrigerator, dishwasher and a microwave / oven. From the living room, kitchen and balcony you overlook the water and the opposite Kinderboerderij Zimmerhoeve. This ensures a lot of privacy and a wide view. Through the central hall you have can you enter two spacious bedrooms and bathroom. The bathroom has a walk-in rain shower, sink, design radiator and enough built-in closets.
In the hall you will find a separate toilet with sink and a big meter cupboard. You also have a storage room on the ground floor.

Location
The property is located in a popular location due to the many hotspots that Amsterdam has to offer.
The neighborhood has all the necessary facilities. You can go for daily groceries at the many shops in the lively Kinkerstraat. Within walking distance you will find fine reustaurants such as Edel restaurant, Café Kostverloren, Partisan, Bar Spek, etc. Also close by are the nice specialty shops and boutiques in the Jan Pieter Heijestraat. For your daily shopping you can go to one of the best markets in Amsterdam, the Ten Kate market or the trendy Jan Evertsenstraat.

When cycling within ten minutes you will find yourself in the Jordaan or the Center of Amsterdam. The property is easily accessible by public transport (tram lines 7, 13 and 17) and the A-10 ring road can be reached by car in 5 minutes.

Specifications:
- Completely renovated;
- Living space approx. 104 m2;
- Unobstructed view and therefore a lot of privacy;
- Two large bedrooms;
- Complex with elevator;
- Deep balcony;
- Ground lease bought of until May 2047;
- Service costs € 117,62 per month;
- Refund transfer tax beneficial to seller;
- Project notary: Hartman LMH;
- Vendor has used to property as an investement and therefore has never lived there himself.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier

naar Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand