Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier

Bewaar object

Omschrijving

English translation below.

Zeer royaal 3-kamer appartement gelegen aan het water van de Kostverlorenvaart in de gewilde Baarsjes. Vanaf het balkon, de keuken en de woonkamer kijk je op het water en de tegenovergelegen Kinderboerderij Zimmerhoeve. Je hebt dus vrij en zeer fraai uitzicht. Ook vanuit de slaapkamers heb je zicht op het ruime plein en richting het water. De woning heeft een balkon op het Zuid Oosten. Het complex uit 1998 heeft een lift. Parkeren kan met vergunning voor de deur en de uitvalswegen zijn goed bereikbaar. Als je de brug oversteekt (loopafstand) kom je bij de hotspot van Oud West de Hallen en de Ten Katemarkt. Aan cafe's restaurants en plekken om je boodschappen te doen geen gebrek.

Indeling:
2e verdieping; entree kast met cv-ketel; royale was- en bergruimte; twee grote slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde kastenwand; badkamer met douche en wastafel; separaat toilet; grote woonkamer met toegang tot het balkon aan de waterzijde (Zuid-Oost); open keuken.
Op de begane grond is nog een bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden:

- Woonruimte ca 104 m2;
- Super leuke ligging op een hele goede plek;
- Intern is renovatie nodig;
- Twee grote slaapkamers;
- Complex met lift;
- Goed balkon met super uitzicht;
- Afgekochte erfpacht tot mei 2047;
- Voorbehoud definitieve gunning ivm bewindvoering;
- Vaste boedelnotaris;
- Servicekosten 117,62 per maand
- Bouwjaar 1998;

Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Good size 3-room apartment facing the water of the Kostverlorenvaart in the popular area de Baarsjes. From the balcony, the kitchen and the living room you look on to the water and the opposite petting Zoo Zimmerhoeve. So you have free and very nice views. Also from the bedrooms you have a view on the spacious square and towards the water. The house has a balcony on the South East. The complex from 1998 has an elevator. Parking can be arranged (with permit) in front of the building. If you cross the bridge (walking distance) you will reach the hotspot of Oud West de Hallen and Ten Katemarkt. There are a lot of cafes, restaurants and places to do your shopping.

Layout:
2nd floor; entrance closet with heating system; laundry and storage room; two large bedrooms, one with built in closet; bathroom with shower and sink; separate toilet; large living room with access to the balcony on the water side (South-East); open kitchen.
There is also a storage space on the ground floor.

Particularities:

- Living space approx. 104 m2;
- Super nice location in a very good area;
- Internal renovation is necessary;
- Two large bedrooms;
- Complex with elevator;
- Good balcony with super view;
- Lease hold payed off until May 2047;
- Permission for sale needed;
- Fixet notary;
- Service costs € 117.62 per month
- Built in 1998;

Delivery in consultation. Can be at short notice.

This information has been compiled by us with due care. No liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified dimensions and surfaces are indicative. Applicable are the NVM terms and conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier

naar Baarsjesweg 138 A 1057HM Amsterdam, Kortenaerkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand