Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baarsjesweg 179 H 1057HP Amsterdam, De Wester Quartier

Huurprijs € 1.800 per maand

Bouwjaar
1923
Woonoppervlakte
78 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk ruim en goed ingedeeld 3-kamer appartement van ca. 78m2 met twee grote slaapkamers en een tuin van 63 m2 in het populaire Amsterdam West met uitzicht over de Kostverlorenvaart.

Dit ruime 3-kamer appartement heeft aan de voorzijde van de woning een woonkamer met uitzicht over de Kostverlorenvaart. Bij binnenkomst komt u in de hal welke ruimte biedt voor een fiets of kinderwagen. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers welke met openslaande deuren toegang geven tot de grote tuin met schuur. De slaapkamer aangrenzend aan de woonkamer (4,68m x 2,86m) biedt genoeg ruimte voor een 2-persoons bed evenals de tweede slaapkamer (4,68m x 2,91m) welke toegankelijk is vanuit de hal. De keuken is voorzien van een Smeg 5-pits gasfornuis met grote oven en wokbrander, afzuigkap, cooker, vaatwasser en koel-vriescombinatie. In de ochtend kunt u voor de woning genieten van de zon en de voorbij varende boten. In de middag schijnt de zon in de tuin. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en handdoekradiator. Op de gang bevindt zich een separaat toilet met fontein en een kast met wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte 78m2
* 2 grote slaapkamers
* Ruime tuin van 63m2 met schuur
* Vrij uitzicht over de Kostverlorenvaart
* Nabij diverse winkels en horecagelegenheden

Verhuur condities:
* De indeling van deze woning is geschikt voor woningdelers, maximaal twee.
* De inkomenseis is: het (gezamenlijk) NETTO maandinkomen moet minimaal 3 x de maandhuur bedragen.
* Huisdieren in overleg
* Niet rokend
* Voorbehoud gunning eigenaar
* Bankreferenties worden gecontroleerd
* € 1800,- excl. gas, water en elektra
* 2 maanden borg
* Minimaal 1 jaar
* Per direct beschikbaar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovely spacious and well laid out three-room apartment of 78m2 with two large bedrooms and a garden of 63 m2 in the popular Amsterdam West overlooking the Kostverlorenvaart.

This spacious 3-bedroom apartment has a living room at the front of the house overlooking the Kostverlorenvaart. Upon entering you enter the hall which can accommodate a bicycle or stroller. At the back are two bedrooms with patio doors to the big garden with shed. The bedroom connected to the living room (4,68m x 2,86m) offers enough space for a 2-bed and the second bedroom (4,68m x 2,91m) is accessible from the hall. The kitchen has a Smeg 5-burner gas stove with large oven, extractor, cooker, dishwasher and fridge-freezer. In the morning you can enjoy the sun and the passing boats in front of the home. In the afternoon, the sun shines in the garden. The bathroom has a shower, sink and towel radiator. In the hallway there is a separate toilet and a closet with washing machine.

Specifics:
* 78m2
* 2 large bedrooms
* Large garden of 63m2 with barn
* Clear view of the Kostverlorenvaart
* Close to various shops and restaurants

Rental conditions:
* The layout of this property is suitable for home sharers, a maximum of two.
* The income requirement is: the (joint) NET monthly income must be at least 3 x the monthly rent.
* Pets to be discussed
* Non smoking
* At owners consent
* Bank references will be checked
* € 1800, - excl. gas, water and electricity
* 2 months deposit
* At least 1 year
* Available immediately
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1923

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
78 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder