Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baarsjesweg 193 A 1057HR AMSTERDAM, De Wester Quartier

Bewaar object

Omschrijving

English translation below

WONEN AAN HET WATER

In het fraai vormgegeven complex Piri Reis, bouwjaar 2011, ligt op de eerste verdieping dit 3-kamer hoekappartment met eigen terras en (fietsen)berging op de begane grond. Vanuit de woonkamer heeft u door de hoekligging prachtig extra wijds uitzicht over de Kostverlorenvaart en de passerende boten (de Lange Mastenroute). Een comfortabele, luxe afgewerkte en goed geďsoleerde woning gelegen in een recent gebouwd complex in Amsterdamse Schoolstijl met monumentale uitstraling, lift enl de mogelijkheid tot het kopen of huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

INDELING
U komt binnen in de representatieve entree met brievenbussen en bellenpaneel. Via een afsluitbare deur komt u vervolgens in de centrale hal. Met de lift of trap bereikt de entree van de woning op de eerste verdieping. U komt binnen in de ruime L-vormige hal met garderobe. De woonkamer heeft een hoekligging met aan twee zijden lichtinval door de vier openslaande deuren met frans balkon. Op een zomerse dag kunt u door de openslaande deuren extra genieten van de ochtendzon. De luxe open keuken heeft een modern keukenblok met cesarstone aanrechtblad en inbouwapparatuur waaronder een Smeg rvs fornuis met 6 kookpitten en dubbele oven. Er zijn twee slaapkamers. De masterbedroom heeft een kastenwand en openslaande deuren met frans balkon. De tweede slaapkamer grenst aan het zonovergoten terras dat is gelegen op het westen en deels overkapt is zodat u ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. De luxe badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Er is een separaat toilet met hangend closet en fonteintje. Praktisch is de inpandige berging met wasmachineaansluiting en cv-ketel.
Op de begane grond is aan de achterzijde nog een berging

LOCATIE
Wonen aan het water tussen het winkelgebied van de Kinkerstraat en de hippe Jan Eef. In de directe omgeving zijn vele restaurants, koffietentjes en gezellige cafés, zoals Kevin Bacon, Edel, Bar Spek en Partisan, Het populaire cultureel en culinair centrum De Hallen en de Ten Kate markt zijn op loopafstand en zelfs het centrum en Vondelpark zijn slechts 5 minuten fietsen. Kortom een toplocatie. De tramhalte (lijn 7 en 17) is in de directe nabijheid. Er is een goede aansluiting op de Ringweg A10.

DIVERSEN
- gebruiksoppervlakte 82,7 m˛
- eigen terras 17 m˛ en berging 6 m˛
- stucwerk muren en plafonds
- eikenhouten dekvloer hele woning
- volledig geďsoleerd
- professioneel beheerde VvE
- servicekosten € 113,84 per maand
- erfpachtcanon € 911,29 per jaar (fiscaal aftrekbaar voor eigenaar/bewoner)
- herzieningsdatum erfpacht 1 december 2055


LIVING ON THE WATERFRONT

This 3-room corner apartment is on the first floor of the beautifully designed complex Piri Reis, built in 2011 and includes a private terrace and (bicycle)storage on the ground floor. From the living room you have an extra panoramic view of the Kostverlorenvaart and the passing boats (the Lange Mastenroute). A comfortable, luxuriously finished and well insulated apartment located in a recently built complex in Amsterdam School style with monumental appearance, elevator and optionally the possibility to buy or rent a parking space in the underground parking garage.

LAYOUT
You enter the representative entrance with mailboxes and bells. You then enter the central hall via a lockable door. With the elevator or stairs the entrance to the apartment reaches the first floor. You enter the spacious L-shaped hall with cloakroom. The living room has light through the corner location on two sides through the four folding doors with french balcony. On a summer's day you can enjoy the morning sun through the patio doors. The luxurious open kitchen has a modern kitchen with cesarstone counter top and appliances including a Smeg stainless steel stove with 6 burners and double oven. There are two bedrooms. The master bedroom has a closet and folding doors with french balcony. The second bedroom is adjacent to the sun-drenched terrace which is located on the west and partly covered so you can sit in the shade. The luxurious bathroom has a bath, walk-in shower, washbasin and towel radiator. There is a separate toilet with hanging closet and fountain. Practical is the storage room with washing machine connection and central heating boiler.
On the ground floor there is a storage at the rear

LOCATION
Living on the waterfront between the shopping area of ​​the Kinkerstraat and the trendy Jan Eef. In the immediate vicinity are many restaurants, coffee shops and cozy cafes, such as Kevin Bacon, Edel, Bar Spek and Partisan, The popular cultural and culinary center De Hallen and the Ten Kate market are within walking distance and even the city center and Vondelpark are only 5 minutes away by bike. In short, a top location. The tram stop (lines 7 and 17) is in the immediate vicinity. There is a good connection to the A10 ring road.

MISCELLANEOUS
- usable area 82.7 m˛
- private terrace 17 m˛ and storage room 6 m˛
- stucco walls and ceilings
- oak floor throughout the house
- completely isolated
- professionally managed VvE
- service costs € 113.84 per month
- ground rent € 911.29 per year (tax deductible for owner / occupant)
- revision date ground lease 1 December 2055
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
249 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Baarsjesweg 193 A 1057HR AMSTERDAM, De Wester Quartier

naar Baarsjesweg 193 A 1057HR AMSTERDAM, De Wester Quartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand