Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Baarsjesweg 234 I 1058AA Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lichte 3-kamerwoning in de Baarsjes met grote berging en een fantastisch uitzicht over de Kosterverlorenvaart!

Let op; de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Ligging: Het appartement is gelegen in een fraai, karakteristiek pand in de Baarsjes uitgevoerd in de kenmerkende Amsterdamse School-stijl. Voor een hapje of een drankje (terras aan het water) kan je onder andere terecht bij restaurant Edel gevestigd in het Sierraad, Caf Kostverloren of de welbekende Foodhallen. In de directe nabijheid is een grote diversiteit aan winkels te vinden en de Jordaan en het centrum zijn op fiets afstand. Ook het openbaar vervoer is hier goed geregeld. Met meerdere trams (lijn 7, 15 en 17) en bus 247, ligt de hele stad binnen handbereik! Via de Hoofdweg ben je zo op de Ring A10.

Indeling: Bij binnenkomst kom je in de centrale hal terecht die toegang biedt tot alle vertrekken, de lichte woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd en heeft vrij uitzicht over de Kostverlorenkade. De dichte slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en bereikbaar vanaf de woonkamer. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een standaard keukenblok. De 2e slaapkamer bereik je vanaf de hal. Centraal gelegen is de badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tot slot is er nog een eigen zolderberging aanwezig van ca. 6 m op de zolderverdieping.


BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Het gebruiksoppervlak van het appartement is circa 48 m
Tevens is er een berging op de zolder verdieping van ca. 6 m

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een combiketel (Intergas) uit 2012.

Warmwater
Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1926.

Onderhoud
Recent is de gevel aangepakt en zijn de trappenhuizen gerenoveerd.

Bijzonderheden
De woning is voorzien van dubbel glas.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is vooruit betaald t/m 28 februari 2062.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging is actief en wordt beheerd door Ymere VvE Beheer.
De servicekosten bedragen 82,49 per maand.

Oplevering
Oplevering in overleg, doch spoedig.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen alsmede een niet-zelfbewoningsclausule (verkoper heeft zelf nooit feitelijk in de woning bewoond).

Projectnotaris
Lubbers & Dijk Notarissen

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.