Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Baarsjesweg 279 2 1058AE Amsterdam, Kortenaerkwartier

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Goed ingedeeld, zeer licht appartement van 86 m˛ met een heerlijk balkon, gelegen op een toplocatie met mooi uitzicht vanuit de woonkamer over de Kostverlorenvaart. Moderne woonkeuken, nette badkamer, twee zeer ruime slaapkamers.

Great location, very close to shops, public transport and only 10 minutes biking distance from downtown Amsterdam. The Vondelpark is on a few minutes walking distance, just as lots of nice restaurants, terraces and the gym.

Indeling:
Gedeelde entree op de begane grond. Trap naar het appartement op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Royale zitkamer aan de voorzijde van het pand met inbouwkasten en prachtig uitzicht over het water. De gezellige woonkeuken ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het riante balkon van circa 10m2. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combi oven, 5 gaspitten en een losse koelkast met vriezer. De nette badkamer bevindt zich in de hoofdslaapkamer en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Een goed bemeten slaapkamer aan zowel de voor- als achterzijde. Aparte ruimte voor wasmachine en droger bereikbaar via de hal.
Apart toilet met fonteintje.
Door de gehele woning ligt een mooie lamelparketvloer.

Details:
- Rental price 1.750 EU excl. utilities
- Available directly for 12-24 months
- Gemeubileerd
- 86 m2 ( not NEN measured)
- Sunny terrace
- 2 bedrooms
- Excellent condition
- Overlooking a canal
- No smoking
- 2 months deposit

This Property is listed by an MVA Certified Expat Broker
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder