Baarsstraat 2 hs 1075RW Amsterdam, Schinkelbuurt Zuid

Bewaar object

Omschrijving

We bieden een fantastische studio in Oud-Zuid (op eigen grond!) aan. Je komt te wonen aan de Baarsstraat, op de hoek van de Zeilstraat. In deze buurt vind je vele leuke restaurants en winkeltjes. De studio is erg licht, ruim opgezet en modern. Dé ideale woning voor degenen die toe zijn aan een complete zelfstandige woning.

Indeling
Dit compleet gerenoveerde appartement is 29m2. Wanneer je binnenkomt sta je direct in de studio. De woning is praktisch ingedeeld en heeft een fijne lichtinval. Hierdoor ervaar je een aangenaam ruimtelijk gevoel. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur van het bekende Italiaanse merk SMEG, onder andere een combi-oven en vaatwasser. Tevens is er in de keuken een wasdroogcombinatie van SMEG aanwezig. Het keukeneiland is praktisch en bied tegelijk ook ruimte om gezellig aan te borrelen terwijl de ander staat te koken.
In de woonkamer is genoeg ruimte voor grote kasten, een bank en een tafeltje/bureau. In plaats van de vele kasten kan je ook kiezen voor een wat grotere tafel.
Boven de keuken bevindt zich een vide waar ruimte is voor een ruim bed en opbergruimte. Deze is te bereiken via een trap aan de zijkant van de keuken.
De separate badkamer aan de achterkant van het huis is voorzien van een douche met thermostaatkraan en ruime wastafel. Daarnaast is er een toilet met apart waterfonteintje.
Kortom; een lichte zelfstandige woning van alle gemakken voorzien, in een gezellige buurt.

Omgeving
Het appartement is gelegen tussen de Schinkel en de Amstelveenseweg, dicht bij de hoek met de Zeilstraat. Het is op loopafstand van het Vondelpark. Deze buurt heeft de afgelopen jaren een geweldige impuls gekregen en is nog steeds volop in ontwikkeling. Je vindt hier vele leuke koffie- en lunchplekken, restaurants, cafés en winkels. Inmiddels kunnen we stellen dat dit één van de betere woonwijken van Amsterdam in.

Bereikbaarheid
Het appartement ligt op minder dan 10 fietsminuten van het centrum. Ook per auto is de bereikbaarheid uitstekend. Met twee minuten ben je op de ring A10 en de A4 richting Den Haag. Vele tram- en busverbindingen, waaronder de Schiphollijn, en een taxistandplaats bevinden zich op enkele minuten afstand.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 28,2 m2 (NEN meetrapport aanwezig);
- Eigen grond;
- Oogt bijzonder ruim;
- Gelegen op een prettige locatie;
- Er is pas een overeenkomst als de koopovereenkomst is getekend;
- De koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
29 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Kaart Baarsstraat 2 hs 1075RW Amsterdam, Schinkelbuurt Zuid

naar Baarsstraat 2 hs 1075RW Amsterdam, Schinkelbuurt Zuid
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand