Vorige | Volgende

Bachmanstraat 24 A 2596JC Den Haag, Arendsdorp

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

BACHMANSTRAAT 24 A, 2596 JC DEN HAAG

Lovely fully furnished apartment on 1st floor in fantastic area. Close to the SHELL buildings, ICC and other international organisations. Well located for all international schools, close to public transport and walking distance to the centre of The Hague. Good public transport.

Communal Entrance; stairs to 1st floor,front door,toilet, very light living/dining room,kitchen with appliances, bedroom, bathroom with bath/shower and wash-basin.
Nice little balcony with lovely view.

Noteworthy features:

- fully furnished
- green surroundings
- near all facilities of the city centre of The Hague, but also the beaches of Scheveningen can be reached easily.
- 1 month deposit
- very quick internet possible through the glassfibre network.
- available as from 1 November 2019
- see floor plan for lay out
- advance payment for heating and water of 175 p.m.
- The new tenant will take over the contract of the current tenant under the conditions the landlord and new tentant have agreed upon.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-10-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder