Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Bachplein 11 1077GH Amsterdam, Apollobuurt

Bewaar object

Omschrijving

Bachplein 11, 1077 GH Amsterdam

***** Heel fijn familiehuis aan chique, rustig pleintje in Amsterdam Zuid. Het huis heeft een perfecte indeling voor een (jong) gezin, tuintje op het zuidwesten en een groot dakterras.

Indeling:
Origineel marmeren entree met garderobe, hal, ruime woonkamer met parket, openhaard en toegang naar de tuin. Dichte keuken, kelder, zowel provisie als voormalige stookkelder.

1e verdieping: twee slaapkamers aan de achterzijde met balkon en ruime werkkamer met uitzicht op het Bachplein alsmede een kamer aan de voorzijde. Badkamer met bad en dubbele wastafel in het midden van het huis en een separate wc.

2e verdieping: twee kamers en een tweede badkamer met douche wc en wasmachine aansluiting. Groot terras op het zuidwesten.

Badkamers en keuken zijn netjes maar gedateerd.

Heerlijke plek in de stad, rustig doch centraal, goed parkeren en veel gezelligheid in de buurt. Een beetje buiten wonen in Amsterdam. *****
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-06-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Perceeloppervlakte
107 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Apollobuurt

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Kaart

Nabijgelegen